Buletin

PROGRAM VOLVO SELEKT DIPERLUAS. KERETA TERPAKAI BERKUALITI TINGGI PADA HARGA BERPATUTAN

Volvo Car Malaysia kini memperluaskan program kereta pra-miliknya, Volvo SELEKT kepada lebih ramai rakyat Malaysia melalui wakil jualan sah Western Circle (PG) Sdn. Bhd. di Pulau Pinang yang turut tersenarai dalam Carlist.my.

Volvo SELEKT dilancarkan pada tahun 2020 untuk menawarkan kereta Volvo pra milik yang berkualiti kepada pelanggan serta perkhidmatan cemerlang tanpa kompromi. Ditawarkan sebelum ini secara eksklusif di Sisma Auto Glenmarie, Western Circle akan menjadi pengedar Volvo yang kedua dibenarkan untuk menempatkan kereta SELEKT.

Lokasi yang terletak secara strategik di Juru, Western Circle menawarkan perkhidmatan kepada para pelanggan di wilayah Utara dengan standard penjagaan terbaik dan mesra pelanggan, seperti yang ditetapkan oleh Volvo Cars.

Sebagai tambahan kepada pengedar fizikal, pelanggan juga boleh mencari dan membeli kereta Volvo sama ada di Volvo SELEKT atau kereta terpakai berkualiti Volvo dengan mudah dari kediaman masing-masing melalui Volvo Used Car Locator, sebuah platform atas talian yang mempamerkan inventori semua kereta pra milik Volvo yang terdapat di 14 pengedar seluruh Malaysia.

Sebagai maklum balas kepada sambutan hangat, permintaan yang meningkat untuk kereta Volvo pra milik dan kemudahan melayari atas talian, Volvo Car Malaysia telah bekerjasama dengan iCar Asia untuk menyenaraikan semua model pra-milik yang ada dari wakil jualan sah Volvo terlibat melalui platform kereta terpakai, Carlist.my.

“Pelanggan yang membeli Volvo di bawah program Volvo SELEKT bukan hanya memiliki pengalaman membeli kereta berkualiti pada harga berpatutan, malah turut menerima banyak kelebihan dengan servis yang kualitinya dijamin,” kata Pengarah Urusan Volvo Car Malaysia, Charles Frump. 

Semua kereta Volvo SELEKT telah menjalani pemeriksaan yang diluluskan oleh Volvo bagi memastikan semua kenderaan memenuhi piawaian keselamatan, prestasi dan penampilan. Proses pemeriksaan dan pemilihan hanya dilakukan oleh pengedar Volvo Car yang sah. 

Oleh itu, setiap pengedar mempunyai kriteria yang sama untuk semua kereta pra milik dan melaksanakan rangkaian pemeriksaan serta kemas kini untuk memastikan semua kereta terpakai berkualiti Volvo dijaga bersesuaian dengan standard Volvo. 

Pembeli kenderaan Volvo SELEKT juga akan menerima jaminan 12 bulan percuma dan pakej perkhidmatan penyelenggaraan 1 tahun (VSA 1), sebagai permulaan.

Maklumat lanjut mengenai program dan tawaran ini, sila kunjungi Volvo Car Malaysia Used Car Locator di https://selekt.volvocars.com.my.

Google ads
Back to top button