Buletin

PROMOSI HEBAT MENTOL NARVA. DAPAT HADIAH PERCUMA, SEHINGGA 14 JULAI 2022 SAHAJA

Sebelum ini, lampu LED biasanya hanya dipasang pada kenderaan mewah. Namun, kini tidak lagi kerana hampir semua kereta baharu dipasang dengan ciri tersebut.

Tetapi bagaimana pula dengan kereta lama atau varian spesifikasi rendah yang hanya dilengkapi mentol halogen biasa?

Jangan bimbang kerana anda boleh mendapatkan lampu atau mentol LED yang sesuai untuk kereta daripada satu jenama yang dipercayai.

Terimalah NARVA, jenama terkenal dari Jerman dan memenuhi garis panduan Economic Commission for Europe (ECE). Produk NARVA telahpun  menjalani pelbagai proses kawalan produksi demi keselamatan pengguna.

Kenapa perlu beli mentol LED NARVA? Ini kerana sebaran cahaya oleh mentol LED ini adalah jauh lebih terang dan fokus. Lagipun, NARVA sudah 10 tahun berada di Malaysia. Bukan jenama cap ayam ni tau.

Memang betul, ada banyak jenama di luar sana. Tetapi anda perlu berhati-hati kerana kualitinya mungkin tidak sama seperti yang diuar-uarkan. Apatah lagi mentol merupakan komponen yang melibatkan pendawaian elektrikal, kalau tersilap beli, lain pula masalah yang boleh timbul nanti.

Jadi, atas permintaan ramai, Mekanika Malaysia dan auto2u.my sekali lagi mengadakan promosi untuk mentol LED keluaran NARVA.

Pembelian satu set mentol LED Range Performance akan menerima mentol NARVA T10 secara percuma yang bernilai RM40. Jika beli dua set, anda akan diberikan Car Wax Anti Rain 250ml yang berharga RM55.

Mahukan mentol halogen yang lebih terang? Beli sahaja NARVA RP150 dan teri,a Car Wax Winshield Cleaner 250ml bernilai RM47.50.

Untuk motosikal, anda boleh membeli mentol NARVA LED M5 atau NARVA LED HS1 yang datang bersama mentol NARVA T10 secara percuma.

Mentol T10 juga ada dijual secara berasingan. Kalau satu, harganya RM40. Jika dua unit, harganya cuma RM50. Baik beli dua kan?

Jika berminat, klik sahaja di pautan auto2u.my dan masukkan kod promo MEKANIKA25 sebelum check out. Jangan bertangguh lagi kerana tempoh promosi bermula 15 Jun hingga 14 Julai 2022 sahaja.

Kalau nak lebih faham, tonton sahaja video di bawah:

Google ads
Back to top button