Buletin

#IKLANPILIHAN: NISSAN SKYLINE R33 DENGAN JANTUNG 2JZ!

Kepada rakan-rakan sekalian. Disini ada sebuah Nissan Skyline R33 milik sepupu aku ingin dilepaskan.

Untuk pengetahuan. Jentera ini dikuasakan dengan enjin 2JZ VVTi dan unit turbo disalin kepada BorgWarner 200SXE 7670 Twin Flow New In Box !

Siatem transmisi pula adalah AUTOMATIK. Nak manual boleh convert sendiri. Jika anda duduk di bandar-bandar besar dan kesesakan lalu lintas adalah satu kebiasaan maka kekalkan je lah gearbox auto ni. Dijamin tidak menyesal.

Apa ? Auto tak laju ? Boleh test drive dulu Tuan-Tuan. Takut kecut je telur nanti. Setakat 280km/h tiada masalah. Boleh tekan lagi kalau berani.

Sebab dijual adalah kerana sepupu aku baru saja mendapat anak dan perlukan kereta yang lebih besar. Katanya nak beli Alphard Limosin. Kahkahkah

Kereta tinggal cuci kaki. Cuci kereta pun tak payah sebab memang dah berkilat. Kalau beli owner payung selfie satu kali.

Berikut adalah sepesifikasi jentera ini.

– Tahun 1996
– Nismo 2 Way Full Lock Ratio 4.1
– 2JZ VVTI Convert to Single Turbo
– Borg Warner 200SXE 7670 Twin Flow (New)
– Tomei Fuel Regulator (New)
– Original Apexi Pen Timer
– HKS Speed Limit Defencer
– BlitZ Nur Spec R 
– Fuel Pump Walbro (New)
– Intercooler GTR spec (New)
– Timing belt set (New)
– Apexi RSM Blue
– Pen Timer Original Japan
– Adjustable Tien Type Flex Hi Lo Soft Hard Bodyshift Original
– Interior masih standard
– Internal stock
– Speaker Carozzeria
– Location Bangsar KL
– Plate BNR **33

Harga RM78,888 Nego halus..

Untuk lebih info atau gambar boleh hubungi :-

012-6499992 – Hasif

Atau DM aku sendiri

Aku tak pernah lagi rekemen kereta. Tapi yang ni memang puas hati. Aku sendiri memang rekemen kalau korang nak kereta laju dan boleh dibawa masa jalan sesak.

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button