Buletin

HAVAL MALAYSIA BUKA CAWANGAN DI SKUDAI, JOHOR

Go Auto Sales Sdn Bhd, pengedar eksklusif untuk kenderaan Haval SUV di Malaysia bersama-sama Ang Trading dan Motor Credit Sdn Bhd baru-baru ini melancarkan pengedar baru HAVAL Malaysia di Skudai, Johor Bahru, Johor .

Premis itu terletak di Taman Perindustrian Ringan Pulai, Johor Bahru dan akan menyediakan akses mudah kepada pelanggan HAVAL yang tinggal di sekitar kawasan Skudai dan Johor Bahru.
 
Bercakap pada pelancaran rasmi, Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato ‘SM Azli SM Nasimuddin Kamal, berkata, “Dengan sukacitanya kami mengalu-alukan dan mengucapkan tahniah kepada Ang Trading and Motor Credit untuk menjadi sebahagian daripada keluarga HAVAL yang semakin berkembang dalam aspek jualan dan perkhidmatan selepas jualan. Syarikat akan terus meletekkan matlamat utama untuk sentiasa memperbaiki kualiti dan meningkatkan kepuasan pelanggan. “
 
“Pertambahan cawangan ini meletakkan kini sebanyak 7 wakil di Selatan Malaysia dengan 4 dari Johor – secara keseluruhannya Syarikat kini mempunyai 24 pengedar di seluruh negara.
 
 
“Kedua-dua model semasa kami diiktiraf sebagai EEV (Tenaga Cekap Tenaga) yang mana H1 datang dengan jaminan perbatuan tanpa had selama tujuh tahun sementara H2 dilengkapi dengan jaminan 5 tahun atau 150,000km “tambah Dato ‘Azli.
 
HAVAL Malaysia kini turut menawarkan penjimatan dan insurans percuma sehingga RM3, 000. Selain dari promosi semasa, Syarikat merancang untuk mengadakan pameran bergerak di seluruh negara di Utara, Selatan, Pantai Timur dan Malaysia Timur yang akan diumumkan nanti.
 
“Kami sekarang sedang mengadakan Kempen Reimagine di mana roadshow HAVAL Rocks The Town Tour akan menjelajah bandar-bandar utama di Malaysia dan saya orang ramai boleh mendapat maklumat terkini mengenai lokasi di laman facebook kami atau melalui laman web kami, “tambah Dato ‘Azli.
 
Untuk maklumat lanjut, sila rujuk semula kempen kempen HAVAL http://reimagine.haval.my/. Pelanggan boleh menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan di 03-5569 7332 atau email di [email protected]
 
Pelanggan juga boleh melawat www.haval.my atau halaman Facebook rasmi kami di www.facebook.com/havalmy atau halaman instagram di www.instagram.com/havalmy.
Google ads
Back to top button