Artikel PilihanBuletin

KOLEKSI GILA PORSCHE SERBA PUTIH YANG DIRAHSIAKAN…

Terletak di lokasi rahsia di di Amerika Syarikat, ini adalah salah satu daripada koleksi Porsche paling menarik di planet ini. Seperti yang anda akan lihat dalam video yang dimuatkan oleh Porsche Club of America, apa yang membuat koleksi unik ini unik adalah bahawa segala-galanya berwarna putih.

Semua kereta berwarna putih, bangunan berwarna putih, dinding berwarna putih, lantai berwarna putih, dan perabotnya pula juga putih! Untuk peminat Porsche sejati, inilah syurga Porsche.

Porsche Club of America menggambarkannya sebagai salah satu koleksi Porsche terbesar dan paling rahsia di dunia. Sesiapa yang memasuki bangunan harus memakai stokin kaki untuk berjalan di lantai putih, atau menutup kasut dalam booties putih yang dilindungi sebelum dibenarkan masuk.

BACA: HOTWHEELS RWB PORSCHE

Telefon bimbit juga tidak dibenarkan – pengunjung akan diminta untuk melatakkan ke dalam sebuah bekas – yang secara semulajadi juga putih.

Secara keseluruhannya, Koleksi termasuklah 65 buah Porsche yang menjangkau setiap generasi, tetapi jumlah kereta pameran  itu “sentiasa berubah dan biasanya naik.”

Antara yang menarik dalam koleksi termasuk 959 yang dicipta untuk menentang Ferrari F40, serta Carrera GT dan 918 Spyder, yang merupakan supercar Porsche terpantas yang pernah dibuat.

BACA: VIDEO INI AKAN JADIKAN ANDA PAKAR 911 DALAM 5 MINIT

Evolusi 911 juga diwakili dari model 911 RS dari tahun 1970-an, hingga model sejukan udara terakhir pada tahun 1996, sehingga terbaru 911 GT3 RS.

Nah. saksikan video di bawah.

GALERI

Google ads
Back to top button