Buletin

PERJUMPAAN KELAB SERENA HYBRID BERLANGSUNG MERIAH!

Kelab Serena S-Hybrid Nissan Malaysia (SHOC telah menganjurkan Mega TT bertempat di Eco Ardence di Shah Alam pada 7 Disember 2019. SHOC ialah kelab yang ditubuhkan pada 10 Ogos 2013 dan kini mempunyai lebih daripada 1,500 ahli berdaftar.

Ini adalah kali pertama sesi perjumpaan diadakan dalam skala besar dengan penyertaan lebih daripada 100 Nissan Pemilik Serena, yang terdiri daripada model C26 sebelumnya dan C27.

Objektif perhimpunan ini adalah untuk mengumpulkan seberapa banyak ahli di seluruh Semenanjung
Malaysia untuk bertemu sesama ahli secara peribadi (kerana kebanyakan komunikasi hanya di laman Facebook) serta berkongsi pengalaman dan minat.

Eco Ardence berbesar hati menaja lokasi perjumpaan pada kali ini, di mana selain mempunyai a
kawasan tempat letak kereta yang luas, ia juga ada pelbagai kemudahan lain seperti pasar raya, restoran dan taman luaran.

Kenderaan peserta mula tiba seawal 8 pagi dan konvoi kecil telah berkumpul di
Tempat letak kereta Ardence pada jam 9.00 pagi untuk pendaftaran dan minuman ringan.

Acara TT kemudian dirasmikan pada pukul 10 pagi dan para ahli mula melawat gerai demo produk yang didirikan oleh penaja seperti Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (Nissan Leaf Test Drive), Ultra Racing Safety Bar (pemantauan ujian kestabilan Nissan Serena dengan Ultra Bar perlumbaan dipasang) dan Dodo Mat.

Makan tengahari disajikan pada pukul 12.30 tengahari dan ini memberi peluang kepada ahli untuk beramah mesra sesama mereka. Sebaik sahaja makan tengahari selesai pada pukul 1.30 petang, sesi kedua program bermula dengan ucapan oleh Presiden Club SHOC Mr.Darren Low, yang mengucapkan terima kasih kepada semua orang atas penyertaan mereka dalam Mega TT ini, diikuti oleh penerangan singkat oleh Mr.Bon dari Eco Ardence.

Sesi yang paling ditunggu-tunggi, cabutan bertuah kali ini ada lebih daripada 30 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah ialah minyak enjin, peralatan elektrik, keselamatan kanak-kanak tempat duduk, tayar untuk perkhidmatan salutan kereta yang ditaja oleh Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd, Ultra Racing (M) Sdn Bhd, Tyrim Resources Sdn Bhd (GITI Tires), Sierra Glow (M) Sdn Bhd, Raytech Films (M) Sdn Bhd Kams Trading, Custom Groovy Fit Sunshades, Prestasi CZ, Dodo Mat, Rangkaian Hotel Seri Malaysia Sdn Bhd, Muntajat BV, Fertitrade (M) Sdn Bhd dan On Time Advertising.

Google ads
Back to top button