Iklan Pilihan

#IKLANPIIHAN: JARANG-JARANG DIA MUNCUL, TRUENO AE86!

Kereta-kereta sedap tidak muncul setiap hari di laman iklan tempatan. Kereta-kereta rare begini kesudahannya ialah duduk dalam garaj seseorang, dipandu hujung minggu, gathering, trek Sepang dan sekali sekala ia keluar malam minggu bila pemiliknya menikmati indomie double telur mata di Sri Hartamas.

Sebab apa?

Ia kereta yang tak boleh dibeli pun kalau jadi apa-apa. Melainkan insurans membenarkan kereta begini dilindungi mengikut harga pasaran (wiling buyer-willing seller), kereta-kereta JDM macam AE86 ni bernilai tinggi.

Sangat tinggi kerana harga pasaran untuk kereta yang terjaga, original dan berkeadaan baik tidak lagi boleh dibeli dengan ringgit lima angka.

Mahal tuan-tuan, mahal…

Mahal tu satu hal lah. Kalau ada duit, belum tentu ada yang nak jual.

Tapi ni ada satu. Boleh try tanya.

…………………………………………………………….

Car: Toyota Sprinter Trueno AE86 Zenki

Mazda CX30

Engine: 4AGE 20v black top

Engine modifications: 421 extractor, Toda B pipe, Toda tail muffler, Toda flywheel, K&N four throttle air filter kit, Cusco oil catch tank, Cusco brake stopper

Suspension: Tein Hi/Lo & Soft/Hard adjustable coilovers, Cusco strut bar, Cusco panhard bar

Wheels: Watanabe RS 14 x 7j A type (front), 14 x 7.5j A type (rear), Watanabe air valves, Watanabe wheel nuts

Tyres: Yokohama AD07

Interior: Nardi steering wheel, TRD gear knob, TRD short shifter, Omori meters

Exterior: Cibie yellow fog lamps

Free gift: Volk Racing TE37 14 x 7j (brand new), four-pot calipers brake kit (front)

Asking price: RM130,000.00 nego…
016-6680057

GALERI

Google ads
Back to top button