Buletin Khas

BELI HON HELLA SEKARANG. 20 PILIHAN HON KERETA DAN MOTOSIKAL, DISKAUN 10%

Tahukah anda bahawa hon kereta telah wujud sejak dari dulu lagi, tapi ia menggunakan hon mekanikal. Hon moden elektrik pula dicipta pada tahun 1910 di United Kingdom oleh Oliver Lucas yang lebih ringkas, mudah dipasang dan digunakan pada kereta.

Ketika itu, hon digunakan untuk untuk memberi amaran bagi mengelakkan berlakunya kemalangan dan digunakan sewaktu memotong kenderaan lain. Malah penggunaan hon juga telah diadaptasi dan digazetkan dalam Vienna Convention on Road Traffic.

Kebiasaannya hon yang digunakan pada kereta beroperasi dalam julat kekuatan bunyi antara 100-110 decibel serta menggunakan frekuensi antara 400-420 Hertz.

Sama dengan komponen kenderaan yang lain, sampai satu waktu hon juga ada tempoh hayat, rosak dan perlu ditukar.

Jadi Auto2u.my memberikan promosi khas bagi semua jenis pembelian hon di laman sesawang mereka dengan diskaun istimewa sebanyak 10 peratus. Sebanyak 20 jenis hon boleh dipilih sempena promosi istimewa ini.

Setiap hon tersebut mempunyai kelebihan tersendiri dan biasanya lebih kuat berbanding hon yang sudah siap dipasang di kilang kenderaan. Hon daripada Hella hadir dalam dua unit iaitu high tone dan low tone untuk bunyi yang lebih padu.

Harga hon yang ditawarkan bermula RM20 hingga RM250 merangkumi hon untuk motosikal dan kereta. Antara model yang ditawarkan ialah Classic, Super Tone dan Chrome Twin Tone (dikenali sebagai hon BMW).

Harga istimewa itu termasuk kos penghantaran percuma bagi Semenanjung Malaysia dan kos RM8 untuk pembeli dari Sabah dan Sarawak.

Kalau berminat, anda mendapatkan hon Hella di pautan INI. Sebelum check-out, jangan lupa masukkan kod promosi MEKANIKA1111 untuk membolehkan anda mendapat diskaun sebanyak 10 peratus.

Promosi yang berlangsung dari 1-30 November 2021 itu juga membolehkan anda menyertai peraduan atas talian “HELLA LUCKY SPIN, INSTANT WIN”.

Peraduan yang sangat mudah itu menawarkan pelbagai hadiah menarik bernilai lebih RM188,000. Jom beli dan tukar hon lama yang slow tu!

Google ads
Back to top button