Buletin

#IKLANPILIHAN: SUPER RARE, NISSAN CEFIRO WAGON!

Assalamualaikum….
ADA BERAPA BIJI KAT MALAYSIA YER‼️‼️‼️
Racun itu benerrrr pak‼️‼️‼️
For sale‼️‼️‼️‼️
Nissan cefiro A32 Wagon super rare‼️‼️‼️
RM59k only‼️‼️‼️‼️
Year made:- 1997
Registration:- 2011
Type:- Wagon
Engine capacity:- 2.5Cc V6 engine
Aksoseri 👇👇
🔸Rare front IMPUL strut tower bar
🔸DD Aluminium radiator
🔸Colour:- Ferrari red / glasurit paint
🔸Original 1 pair SR5 Recaro seat
🔸Original Defi link display mounting stand
🔸Fully Alpine sound system
🔸Nissan Momo steering
🔸Nissan panoramic roof
🔸Clean & perfect interior
Exterior:-
🔸Liberty work wide body ( copy )
🔸Original 19” SSR Professor TF1 wheels
🔸Front -2 pots Greedy breaking system c/w 🔸cross drilled & slotted 2 piece rotor
🔸Rear – 2 pots brembo breaking system
🔸DD high low soft hard adjustable absorber
🔸Original Autech bumper, side skirts & door 🔸padding
🔸Rare titanium head lamp c/w yellow signal
🔸Alarm system by BLACK WIDOW USA
Total semua saya habis hampir 80k …hari ini saya offer 59k sahaja…

Nak beli motor ‼️‼️…mudah jer sekarang..on-line jer bos…hanya dari rumah anda ..ikuti 7 langkah mudah dibawah
👇👇👇👇👇👇
1.wssp saya ckp Assalamualaikum / hai..
2.motor vespa jenis….. ada lagi x ?
3.buat pilihan stok saya yang ada ni
4.buat bayaran deposit (lock motor)
5.saya delivery motor ke rumah anda
6.buat bayaran baki motor
7.Akad ‘saya jual’ & ‘saya beli’

hanya 7 step jer bos…
mudah kan cara beli motor dengan saya..x perlu risau x dtg tengok motor pon x de hal…anda yg dtg tengok motor tu tahu ke ‘TENGOK’ motor..x pe..say jujur..mne yg elok sy bgtw elok..mne yg rosak sy bgtw kne repair..tu saje “trust me” trusted seller”

Ready Stok saya ada ialah:
1.Rally 200 RM19,900 ✔️ sold
2.LX150 kosong RM2900 ✔️ sold
3.PS150 lengkap Doc 6500
4.Jobot lengkap doc RM 11,500✔️sold
5.Jobot lengkap doc RM16k
6.Smallframe perfomance 19,900✔️sold
7.Nissan ceffiroA32 Wagon RM62k
8.Yamaha R1 2014 RM69,900
9.Suzuki GSX K7 600 Sing bike for sparepart/track used only RM 12,000
10.Ducati streetfighter 1098s 75k
11.Super MK 1 lengkap doc RM5900✔️ sold
12.Smallframe 100 lengkap doc RM 14,900
13.suzuki TS50 Lengkap doc RM8900
14.PX150 ekslusif perfomance RM8500

x pe saya ade..jangan risau saya x sombong..call ke wasap ke saya layan bos

tekan link wssp sy bg details

stok ade ni manis2 bosku..boleh lah wassap saya jika sedang mencari vespa..janji tunjukkan minat & keseriusan mencari vespa, saya cuba bantu anda..jgn takut harga boleh bincang sampai jadi..kita agen cari jodoh sekarang ni 😘😘
rekmen kawan pon kita bagi manis…ayuh racun kawan2..stok sy manis..boleh buat anda jatuh hati ❤️
servis yang saya buat ialah :
1.jual vespa (px200, px150, excel 150, LML, super , sprint v ,rally 200 ,
2.Khidmat menyewakan vespa untuk pengambaran drama, filem,iklan/majlis khatan,cukur jambul,persaraan,perpisahan,percintaan …untuk lebih lanjut/details boleh tekan link wssp sy dibawah
bole call / TEKAN LINK WSSP SAYA
Ajis: www.wasap.my/60166969150

Google ads
Back to top button