Buletin

PEMENANG PERADUAN BHP MERDEKA DIUMUMKAN!

Boustead Petroleum Marketing Sdn Bhd (BHPetrol) telah mengumumkan pemenang bertuah untuk peraduan ‘Merdeka Pam, Beli & Menang’. Peraduan yang dijalankan dari 15hb Ogos hingga 15hb Oktober 2019, menerima penyertaan luar biasa daripada pelanggan.

Promosi ini dianjurkan sempena Sambutan Kemerdekaan ke-62 di Malaysia dan sebagai ganjaran kepada pelanggan untuk sokongan mereka di BHPetrol.

Pemenang menerima hadiah wang tunai dari Encik Aziz Majid, Pengurus Operasi Runcit Boustead Petroleum Marketing Sdn Bhd (BHPetrol) pada acara yang diadakan di The Royale Chulan Damansara Hotel, Petaling Jaya .

Peraduan ini menawarkan hadiah wang tunai dan nilai eCard bernilai RM500,000 hingga 74 pelanggan bertuah.

Enam pemenang Hadiah Utama membawa pulang RM62,000, diikuti oleh enam pemenang Hadiah Khas Tunai RM6,500 dan 62 pemenang saguhati dengan RM1,000 setiap satu.

Pemenang yang menjadi ahli program eCard BHPetrol secara automatik memenangi mata bonus tambahan dari 62,000 ePoints hingga 5,000 ePoints yang boleh ditebus untuk banyak barangan menarik termasuk bahan api di stesen perkhidmatan BHPetrol.

“Berdasarkan jumlah penyertaan yang kami terima, saya yakin promosi ini menarik ramai pelanggan sedia ada dan baru untuk menggunakan bahan api Infiniti terbaik kami. Kami harap para pemenang gembira dengan hadiah mereka dan terus menggunakan BHPetrol. Sebagai sebuah syarikat korporat, ini adalah cara kami mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan kami atas sokongan dan kesetiaan mereka, “kata Encik Aziz.

Peraduan ini bermula pada 15 Ogos dan berakhir pada 15 Ogos 2019. Untuk menyertai, pelanggan perlu membuat pembelian minimum RM40 bahan api atau barangan runcitdi kedai dan layak untuk mengambil bahagian. Mereka dikehendaki menjawab 2 soalan mudah dan menyerahkan borang penyertaan di stesen perkhidmatan yang mengambil bahagian.

Pelanggan yang menjadi ahli program kesetiaan eCard BHPetrol juga berpeluang untuk memenangi ePoint bonus tambahan.

Senarai pemenang penuh dan lokasi stesen yang mereka ambil untuk pertandingan boleh didapati di www.bhpetrol.com.my.

Google ads
Back to top button