Buletin

#IKLANPILIHAN: CIVIC FD FULL CONVERT TYPE-R!!

Ini mungkin salah satu kereta dengan permintaan yang tinggi. Honda CIvic FD ni sifirnya mudah sahaja. Ia sedan, empat pintu ada but belakang yang luas. Jadi pasarannya luas. Dari yang bujang, sampai yang dah berkeluarga, ia sebuah kereta yang praktikal untuk hampir semua golongan.

Paling penting, ia memang berkuasa untuk sebuah NA yang sangat mudah dijaga. Tapi maslaah dengan FD2 Type R original ialah harganya yang masih tinggi. Semakan kami, harga semasa FD2 Type R untuk tahun 2010, masih sekitar RM100K.

Dan

Ini mungkin pilihan yang anda mahu pertimbangkan. Versi salin FD tempatan kepada FD2 Type R.

Kereta ini diiklankan beberapa hari lepas. Dengan warna merah Milano Red Mugen RR dan kondisi yang sangat cantik dilihat pada gambar ini dan harganya juga agak munasabah.

Ia diconvert hampir penuh kepada FD2 Type R. Kalau yang murah tu biasanya tak lengkap.

Nah. Baca. Kalau ngam, boleh kontek owner nombor kat bawah.

…………………………………………………….

nak lepas 74k..cash only…
condition macam koyak plastik…
cuci kaki owner baru…
96% fully convert fd2r…
interior fd2r full…
tahun 2010…
barang part semua original fd2r japan…
6 speed manual…
nak lepas sebab dah booking vellfire..
Milano red baru usia 2bulan…
wassap 0175168737

………………………………

Tags
Google ads
Back to top button