BOSCH Mrec – Desktop
Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: PAJERO KONTOT YANG JARANG-JARANG BOLEH JUMPA

SHARE

Bagi peminat 4X4, nama Pajero dan Land Cruiser adalah wajib dalam senarai teratas kenderaan pilihan. Selain lasak, apa juga generasi model ini tidak ada masalah besar pun.

Dengan alatganti yang banyak dan boleh ditukar pakai sesama model berlainan generasi, jenama Mitsubishi dan Toyota ini mendahului mana-mana 4X4 dalam pasaran.

Dan kalau tengok harga Land Cruiser II anak gajah tu pun dah melompat-lompat harganya. Mahal lah senang cakap, tak padan dengan umur. Tapi ituah, 4X4 apa je yang ada hatrini kalau nak dibandingkan dengan teknologi kalis peluru era 90-an?

Toyo Tyre R2 – LD – Desktop

Ini mungkin pilihan juga pada kau yang nak main 4X4. Antara Pajero yang rare dalam kategorinya.

Dah siap rim 2 pieces, roof rack, tayar lipan.

…………………………………………………………………………………

Barang rare utk d lepas kan
Berminat blh roger FJ
0139541780
FB FAIZ JAMAL

………………………………………………………………………………….

Ini bukanlah Pajero biasa yang boleh kau jumpa dalam mudah.my. Versi dua pintu ni memang rare lah senang cakap.

Parking pun senang sikit wheelbase macam Kembara saja.

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button