Artikel PilihanBuletin

PERHATIAN!!!!NAZA MOTORS BUAT SALES KAW KAW HUJUNG MINGGU NI!!!!

Tengah cari kereta? nak beli kereta recond? Malas nak survey kedai tengah panas belum tentu dapat sebotol mineral water pun? kena lipak dengan salesmen? spec salah? kereta tak cun? Bini bising ketiak berpeluh berpusing-pusing kedai recond? tapi tengok kereta ada pilihan 2, 3 bijik saja?

Nah. kalau rasa nak beli kereta recond dengan selesa, boleh datang ke karnival Naza hunjung minggu ni. dua hari je tau. Sabtu & Ahad 6, 7 April.

Seperti yang korang semua tahu, sebagai antara pengusaha kenderaan recond paling otai di Malaysia, Naza ada banyak pilihan untuk korang pilih ikut bajet. Ada beratus buah kereta dalam stok simpanan untuk dihabiskan.

Yaaa… jual kaw kaw punya. kasi habis semua…

Murah ke?

Vellfire ZG 2015 harga dia offer bermula RM219,000, kau kerat jari Abang Japar lah kalau boleh dapat harga ni kat tempat lain. Vellfire ZG oii, bukan X spec, bukan G spec 8 seater pekak.

Apa lagi ada?

Banyaaaakkkkk….

  • Ada Toyota Harrier dari RM13X,XXX,
  • ada Mercedes E-Class dari RM17X,XXX,
  • Alphard SC RM22X,XXX,
  • Mini Cooper 13X,XXX dan macam-macam model lagi lah.

Kat mana ni? Naza Automall PJ. Senang je cari, bangunan besar tepi Federal highway tu lah.

Pukul berapa ni? Start 10 pagi sampai 5 petang. Lambat tinggal.

Bukan sahaja kereta murah, Kumpulan Naza juga sediakan wakil bank untuk buat pinjaman terus.

Maybank offer rate serendah 2.28%!

Hah. save date siap-siap. kensel dulu pergi kenduri kawin sepupu kau tu. Minggu depan bawak datang melawat dia dengan Vellfire la baru la nampak kayaaaa!!

Jangan lupa bawak anak keluarga sekali, ada makan-makan ada aktiviti untuk budak-budak juga. Pendek kata, tak boring lah.

Google ads
Back to top button