BuletinMotosikal

PERLUMBAAN DCS RACING EXPERIENCE

DCS merupakan antara komuniti motosikal yang wujud di negara kita Malaysia. memahami kehendak anak muda yang suka kan perlumbaan maka mereka mewujudkan beberapa siri perlumbaan dengan kadar yang sangat mampu milik.

aktiviti seperti ini mewujudkan suasana perlumbaan yang sihat dimana mereka bersedia menganjurkan perlumbaan didalam keadaan selamat.

objektiF komuniti ini adalah ingin melihat golongan mat motoR dan pelumba dapat melampiaskan nafsu didalam keadaan yang terkawal dan pulang ke rumah dengan selamat.

apa pon 1 pujian dapat saya berikan kepada mereka kerana memberi ruang kepada semua pelumba hadir berlumba bersama sama.

Alhamdulillah dan terima kasih pd semua urusetia/marshall/rider/team/pihak penaja/pihak yg berkerjasama/peniaga makanan/penyokong yg hadir/penonton/yg menyokong dari jauh.
Kejayaan Event DSC8 menjadi sejarah peryertaan yg teramai di unimap dan tahniah pd pemenang, rider yang datang dari jauh, rider thailand, rider superbike dan paling mengagumkan peryertaan dan kerjasama riderx 2T(110-120) sehingga dapat membuat perlumbaan dalam dua  kumpulan.
Syabas dan tq support DSC8 mungkin ada kekurangan dari pihak urusetia DSC8 tentang pengurusan, saya mohon maaf dan insyaallah kita sama-sama perbaiki pada masa acara akan dtg. Terima kasih banyak pada Bob BRX yang beri kerjasama untuk mengambil gambar buat kenangan kepada rider untuk disimpan. awesome 😎
sekian harap maklum
terimakasih
DSCMotogroup
sukan permotoran
cc: urusetiaDSC8,VfierOil, Bob BRX, Raden Work, AMS motowork, pengurusan LitarUnimap, AliBasri.
Report by : Fadhil jaafar

GALERI

Google ads
Back to top button