Buletin

SCANIA SERAH 17 TRAK KEPADA SYARIKAT PENGANGKUTAN TERBESAR PANTAI TIMUR

Scania Malaysia telah menghantar 17 trak baru kepada syarikat Gateway Shipping Sdn. Bhd., yang memperluaskan operasi perniagaannya dan mengukuhkannya perkhidmatan pengangkutan dan trak dengan tambahan Scania prime movers.

Acara penyerahan tersebut telah diadakan di Depot Pengiriman Gateway di Gebeng, Kuantan, kunci replika disampaikan oleh Pengarah Perkhidmatan Scania Southeast Asia Thor Brenden kepada Pengerusi Eksekutif Kumpulan Syarikat Gateway, Dato ‘Shaharuddin bin Shamsudin dan Pengarah Urusan Kumpulan Gateway, Encik Rishinsa Yusoff.

Dato ‘Shaharuddin memberitahu bahawa prestasi, kebolehpercayaan, ekonomi bahan api dan keselamatan kenderaan, bersama dengan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang menjadi punca mengapa Scania adalah pilihan yang ideal untuk mod pengangkutan syarikat.

“Berada di dalam industri logistik, penting bagi kami menyediakan perkhidmatan yang baik kepada pelanggan-pelanggan kami termasuk rantaian bekalan mereka. Scania telah membuktikan bahawa ia berbaloi dan kami telah mencapai jumlah pusingan ekonomi operasi sejak pembelian pertama kami pada tahun 2015.

Sebagai bukti, kami dapat mengekalkan rekod prestasi yang baik dengan para pelanggan kami selama ini,” kata Dato ‘Shaharuddin.

 

Google ads
Back to top button