BuletinMotosikal

SUAMI CADANG NAK BELI Y SUKU, ISTERI BAWA PULANG HADIAH DARI PETRONAS!

Ini memang orang kata rezeki tak salah alamat. Si suami bercadang nak beli Yamaha Y15, belum sempat beli, si isteri bawa pulang sebuah. Dan lebih menarik lagi, motor yang di bawa pulang tu dapat secara percuma!

Seorang ibu tiga anak merupakan pemenang terbaru peraduan PETRONAS Sprinta Bonanza anjuran PETRONAS Lubricants Marketing Sdn Bhd (PLMMSB) bagi bulan Julai.

Puan Norasyikin bin Mohd Salleh berasal dari negeri Johor menyertai  peraduan dengan pembelian pakej minyak pelincir dan Tshirt Sprinta dari khemah PETRONAS di kejohanan PETRONAS Cub Prix di Pontian, Johor pada Julai lalu.

Bersyukur dengan rezeki berkenaan, beliau memberitahu suaminya memang sudah berhasrat untuk membeli motosikal model YAMAHA Y15ZR ini dalam masa terdekat.

Namun, panggilan kemenangan beliau dari pihak PLMMSB memang cukup mengujakan dan sekaligus membatalkan niat suami untuk membeli tersebut.

Beliau bersama keluarga telah datang ke acara PETRONAS Cub Prix pusingan keenam di litar Kompleks Sukan Gong Badak, Kuala Terengganu untuk majlis penyampaian hadiah kemenangan motosikal berkenaan.

Hadiah disampaikan oleh Pengurus Besar PETRONAS Wilayah Timur, Datuk Wan Mohd Hasnan Abdullah.

Berikut ialah senarai pemenang motosikal YAMAHA Y15ZR setakat ini :-

Julai    :         Norasyikin binti Mohd Salleh

Jun     :         Ahmad Shafiq bin Ahmad Sharifudin

Mei     :         Muhamad Faez bin Aju

April    :         Mohd Arif bin Mohmad Yasin

Mac     :         Sahrulnaim bin Sahrahan

Masih terdapat dua unit YAMAHA Y15ZR (atau popular dengan Ysuku) untuk dimenangi sehingga tamat tempoh peraduan pada 30 September nanti.

Hadiah kedua (YAMAHA R25) dan utama (YAMAHA R6) peraduan bakal disampaikan di acara bersempena MotoGP pada November nanti oleh pelumba-pelumba pasukan PETRONAS YAMAHA SRT iaitu Fabio Quartararo dan Franco Morbidelli.

Maklumat lanjut peraduan boleh didapati di laman sosial Facebook PETRONAS Sprinta Malaysia dan Instagram @petronas_sprintamy.

Google ads
Back to top button