Buletin

FUSO SAMBUT ULANG TAHUN KE-60, RAI PARA PELANGGAN DAN PENIAGA

FUSO baru-baru ini telah meraikan ulang tahunnya yang ke-60 dan dimeriahkan dengan acara cabutan bertuah pada 5 Mac 2024 di Menara Hap Seng 3.

Acara tersebut mendapat sambutan dengan penyertaan daripada para peniaga dan pelanggan, menekankan komitmen FUSO yang berkekalan dalam memupuk hubungan dalam komunitinya.

Acara kemuncak petang itu adalah pengumuman pemenang hadiah utama, Sam Global Marketing, telah memenangi Mercedes-Benz C200 bernilai RM 293,000.00.

Bukan itu sahaja, sepuluh pemenang bertuah diberi baucar Bahagian dan Servis FUSO bernilai sebanyak RM 1,000 setiap satu.

Di samping penantian dan keterujaan cabutan bertuah itu, para hadirin turut berpeluang menonton video eksklusif yang mempamerkan model FUSO yang akan bakal tiba di Malaysia.

Pandangan awal model ini menunjukkan dedikasi FUSO terhadap inovasi dan penambahbaikan berterusan, dalam memastikan para pelanggan kekal mendapat teknologi serta reka bentuk terkini.

Encik Derrick Sim, Ketua Eksekutif Hap Seng Truck Distribution Sdn. Bhd., menyatakan kebanggaannya atas kejayaan acara tersebut.

“Di HSTD, kami sentiasa berfikir selangkah ke hadapan untuk memastikan perniagaan rakan kongsi kami berkembang maju secara lestari, dari segi alam sekitar dan ekonomi.”

“Tahun ini menandakan pengenalan TF Canter, trak  ringan Euro 5 pertama di Malaysia, yang menekankan komitmen HSTD terhadap kelestarian dengan menawarkan penyelesaian teguh bagi memajukan pengurangan emisi, kecekapan bahan api, keselamatan dan keselesaan tanpa menjejaskan prestasi,” kata beliau.

Tambahnya lagi, inovasi ini bukan sahaja menggariskan dedikasi HSTD terhadap tanggungjawab alam sekitar tetapi juga memberikan manfaat jangka panjang kepada rakan kongsi, sejajar dengan amalan perniagaan yang berfikiran progresif.

Google ads
Back to top button