Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: DMC DE-LOREAN. BELI NI DAN KEMBALI KE ZAMAN SILAM!

Siapa yang tak pernah menonton filem “Back to The Future”? Rasanya semua pernah tonton dan semua orang juga pastinya kenal dengan kereta ni. DMC De-Lorean.

Best kah kereta ni? Laju kah? berapa horse power? adakah awek terpikat?

Tiada satu pun Ya bagi soalan di atas. Cuma ia sebuah kereta yang lejen dari filem dan di Amerika, pengumpulnya mengharga model-model begini dan ketika dilancarkan pada 1981, ia tak dijual pun di luar AS.

Dan ia satu-satunya kereta yang dikeluarkan oleh De-Lorean Motor Company (DMC), lepas tu dia tak buat kereta dah.

Rekaannya mendahului zaman dengan pintu gull wing, body gentian kaca dan hanya 9,000 unit dihasilkan sepanjang pengeluarannya selama tiga tahun.

Pada hari ini dipercayai hanya sekitar 6,500 unit sahaja yang masih tinggal.

Nak beli? nak kembali ke masa silam?

Boleh. Sebuah syarikat pengimport kenderaan terpakai – Go Daddy Motorsport boleh mengimportnya khas untuk anda yang mempunyai banyak duit raya yang tak habis pakai.

……………………………………………………………………….

Kami mencari collector tegar yang berminat untuk mendapatkan sebuah kereta “legend” yang terkenal di seluruh dunia

DMC De-Lorean

Condition sangat cantik, lengkap dengan dokumen sejarah kereta dan mencatatkan jumlah 64,000km

Ada duit & berminat? DM dengan pantas!

Pakai kereta ni, pergi Pavilion parking sebelah Aventador SV pun orang tak pandang broooo

#GoDaddyMotorsport

…………………………………………………………….

GALERI

Google ads
Back to top button