Buletin

AMTEL MEMPERKENALKAN LOKATAG PRO – PEMBACA TOL TERHUBUNG DAN DASHCAM, HARGA JUALAN RM1.7K

Lokatag, yang pada mulanya diperkenalkan pada 2019 sebagai aksesori kereta yang disesuaikan untuk kemudahan pembayaran tol, hari ini telah memperkenalkan inovasi baharu mereka iaitu Lokatag Pro.

Lokatag Pro menandakan satu lonjakan besar dalam membentuk semula landskap pemanduan untuk rakyat Malaysia, menawarkan pengalaman pemanduan yang terhubung dengan lancar, selamat serta lebih pintar.

Lokatag Pro, sebuah Pembaca Tol Tersambung revolusioner dan peranti Dashcam direka untuk memenuhi keperluan pemandu individu yang semakin berkembang.

Peranti inovatif ini dilengkapi dengan teknologi berpaten termaju dan merupakan yang pertama seumpamanya dalam pasaran.
 
Pembaca tol berkenaan menggunakan teknologi inframerah daripada Efkon dan menyokong kedua-dua kad TNG NFC tradisional atau baharu.

Ini sekaligus membolehkan pengguna memandu melalui lorong SmartTAG tanpa perlu memberhentikan kenderaan mereka.

Ciri kamera pemukanya merekodkan rakaman video berkualiti tinggi tentang jalan di hadapan, memberikan pemandu tahap keselamatan dan keselamatan tambahan.

Salah satu kelebihan unik Lokatag Pro ialah ciri gesaan AI Voice, yang menyediakan kemas kini masa nyata tentang baki kad dan makluman dalam tiga bahasa — Bahasa Melayu, Inggeris serta Mandarin.

Selain itu, Lokatag Pro juga dilengkapi dengan e-SIM gred automotif yang dilengkapi dengan rangkaian perkhidmatan bersambung lain seperti penjejakan GPS, makluman masa nyata, kawalan jauh awan dan akses serta kemas kini melalui udara (OTA).

Tambahan, penderia dan sistem pemantauan terbina dalam Lokatag Pro bukan sahaja meningkatkan keselamatan kenderaan dengan memaklumkan pengguna tentang aktiviti yang mencurigakan tetapi juga insiden tag geo bagi tujuan pembuktian.

Selaras dengan komitmen mereka untuk menyokong dan memberi manfaat secara aktif kepada semua pemandu Malaysia, Lokatag juga telah bekerjasama dengan Stickiie (www.heystickiie.com), sebuah syarikat teknologi iklan kereta tempatan yang menggunakan perkhidmatan lokasi termaju.

Perkongsian berpaksikan komuniti ini melangkaui memperkasakan pemandu untuk menjadi duta jenama Lokatag tetapi juga memberi mereka peluang untuk memiliki peranti Lokatag percuma sambil memperoleh pendapatan sampingan tambahan pada masa yang sama.

Lokatag Pro dijual pada harga RM1,799 dan tersedia untuk pratempahan untuk penghantaran pada Mac 2024 melalui laman web (www.lokatag.com).

Pelanggan prapesanan akan layak mendapat insurans kereta percuma dengan setiap pembelian Lokatag Pro, tertakluk pada terma dan syarat.

Google ads
Back to top button