Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: CEPAT! PROTON ARENA MURAH NI! RM20K JE!

Seperti yang kita tahu, Proton Arena adalah antara kereta Proton yang paling bagus harga jualan balik, resale value dia tak banyak jatuh.

Paling payah nak cari Proton Arena pada harga yang munasabah sebab yang ada kereta ni semua simpan.

Ia juga kereta yang unik bagi sesiapa yang nak convert evo atau GSR. bayangkan Mitsubishi pikap evo 3.

Kat Jepun pun tak de beb!

………………………………………………….

by : Apeez Shukor

Assalamualaikum..
Jualan sempena musim (PKP)
Saya ingin melepaskan kereta pick-up saya
(ARENA 31/12/2009 LAST MODEL)
Smooth condition
Aircond nice2
Handling cun2
Already lowered
Type c sportrim saiz 16
Interior standard

Murah2 sempena musim COVID-19
RM 20500
RM 20500

B5 ready sampai 15/5/2020
Inshallah habis (PKP) Kita boleh tamprint tukar nama..

Boleh survey harga 2009 / 2010
Kita nak bgi murah2 je..
Boleh datang view / bawa Pomen untuk wt penyiasatan secara terperinci…
Sesuai juga untuk Bawa berniaga untuk pick-up barang2 perniagaan ..

Rm 25000? Rm 24000? Rm 23000? Rm 22000? Rm 21000?? Hello ini crazy deal RM 20500 SAHAJA NETT!!

WASAP.MY/60176185026
KUALA LUMPUR

Tags
Google ads
Back to top button