,
Iklan Pilihan

IKLANPILIHAN: POCKET ROCKET 90’S – SUZUKI SWIFT CULTUS 1.3 GTi!!!!

Waktu 90-an dulu, terdapat beberapa model hot hatch kompak yang menjadi buruan kaki kereta waktu tu. Starlet EP70/EP71 mungkin berada di senarai pertama diikuti Swift, March K10 Superturbo, Pulsar Gti dan Charade Gtti.

Bagi generasi era tersebut, tiada yang lebih hebat bila dapat body asal 2 pintu yang memang susah nak dapat. Yang ada tak mau jual, yang dah pakai dia punya bangganya jangan cerita lah. Ya lah, kau ada duit belum tentu boleh beli.

Lompat pula kita ke era millenium zaman kereta dah nak terbang ni, cerita manis 90-an tak pernah terpadam. Bagi yang rasa nak lunaskan impian waktu muda, inilah dianya. Suzuki Swift 2 pintu yang dah siap disalin Gti Cultus.

Harganya?

Cuma RM22K dan pada pendapat kami, sangat berbaloi dengan apa yang anda dapat. Kena ingat, nilai RM22K hari ni tak sama dengan nilai RM22K masa tahun 1996 dulu.

Nah. kalau minat, kontek owner terus jangan tunggu dah.

…………………………………………….

Assalamualaikum

Lagi bantu sahabat

Suzuki Swift 1.0 chasis convert fully Cultus Gti 1.3(m)
Original 2door
Buatan tahun 90 register 91
owner rebuild A-Z
Harga buka Rm22k nego
Details direct owner 0193230420 mizan
Lokasi Klang

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button