Buletin

#IKLANPILIHAN: MPV HONDA ODYSSEY RB1 ABSOLUTE

Ini adalah MPV saiz penuh tujuh tempat duduk khusus untuk bapak yang terperangkap antara nak beli kereta sport ke, wagon ke MPV. Biasa yang beli Odyssey RB1/RB3 ni jenis memang tak tengok dah Alphard ke Estima.

Jenis yang memang nak MPV Sporty.

Waktu dilancarkan dulu pun memang seluruh industri terkejut dengan pemilihan Honda yang buat MPV sport rendah macam wagon ni. Kereta ni cukup rendah sampaikan kalau kau parking sebelah menyebelah, Alza pun lagi tinggi.

Tapi handling dia sedap. power pun sedap kalau model Absolute kotak gear dia 5 speed torqe converter. Kalau type M, pakai CVT.

Absolute standard dekat 200hp.

Ni ada sebuah nak jual, dah siap convert facelift complete depan belakang. Dah bertukar warna juga merah menyala.

Harga pun sedang sedap dengar.

…………………………………………………………………………..

Honda Odyssey RB1 full convert NFL Absolute
Lokasi Ipoh….berminat boleh call or wasap….
0134549204…sesuai utk kenderaan berhari raya…
Harga RM52,500/…..boleh bincang jika serius

…………………………………………………

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button