Buletin

HAVAL LUASKAN PASARAN. PUSAT PAMERAN TERBARU DIBUKA DI BANGI

Go Auto Sales Sdn Bhd pengedar eksklusif untuk SUV Haval di Malaysia bersama dengan pengedar sah mereka, Wan Auto Car Wheels Sdn Bhd secara rasmi membuka premis baru di Bandar Baru Bangi, Selangor.  

Premis baru itu terletak di Seksyen 7, Bandar Baru Bangi dan ia bertaraf 3S (Jualan, Servis dan Alat Ganti). Ia dibina dengan tujuan untuk memberikan lebih banyak kemudahan kepada pelanggan HAVAL yang tinggal di sekitar kawasan Bangi atau Kajang.

Pelancaran tersebut dihadiri oleh Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato ‘SM Azli SM Nasimuddin Kamal, berkata, “Kami gembira untuk mengembangkan keluarga HAVAL yang semakin membesar dan pengedar baru ini menambah kepada 27 bilik pameran di seluruh negara. Ia selaras dengan pelan Haval Malaysia untuk mempunyai 35 wakil jualan di seluruh negara menjelang 2019”  

“Model H1 semasa kami datang dengan waranti tanpa had selama tujuh tahun, sementarav H2 dilengkapi dengan jaminan 5 tahun atau 150,000km yang mana lebih awal. Dari esok hingga Ahad, Kempen “Reimagine” kami akan diadakan di The Curve, dan saya menggalakkan pelanggan datang dan sendiri tawaran kami, apa lagi dengan tawaran GST seifat yang akan berakhir hujung bulan ini, “tambah Dato Azli.  

HAVAL Malaysia kini menawarkan pelanggan baru dan pemilik Haval semasa yang berminat untuk membeli SUV baru dengan promosi Merdeka ‘Bebas GST’. Ia juga ada penjimatan sehingga RM6,600 untuk model Haval H1 dan RM7,300 untuk Haval H2.  

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk semula kempen kempen HAVAL http://reimagine.haval.my/. Pelanggan boleh menghubungi di 03-5569 7332 atau email [email protected] Pelanggan juga boleh melawat www.haval.my atau halaman Facebook rasmi di www.facebook.com/havalmy atau halaman instagram di www.instagram.com/havalmy.

Google ads
Back to top button