Buletin

MAXX ‘N GO KINI DILANTIK UNTUK SELENGGARA KENDERAAN HAVAL

Go Auto Sales Sdn Bhd pengedar eksklusif untuk SUV Haval di Malaysia perkongsian strategik dengan Maxx ‘N Go di mana pemilik Haval sedia ada boleh memilih untuk mendapatkan perkhidmatan di tempat sendiri sebagai alternatif untuk melawat pusat servis HAVAL.

Kerjasama itu bertujuan untuk mewujudkan penyelesaian pintar dan kemudahan bagi pemilik Haval untuk menyelenggara kenderaan.

Di samping itu, Maxx ‘N Go menawarkan aplikasi yang membantu penjagaan kereta, membolehkan pemilik Haval menetapkan lokasi pilihan serta memilih waktu yang sesuai untuk menerima perkhidmatan yang diperlukan untuk SUV mereka.

Sebagai penyedia perkhidmatan mudah alih rasmi untuk SUV Haval, semua servis yang dibuat menggunakan jenama pelincir di Haval dan alatganti tulin. Kesemua ini boleh ditempah melalui aplikasi mudah alih Maxx ‘N Go.

“Kami telah memilih untuk bekerjasama dengan pembekal perkhidmatan mudah alih seperti Maxx ‘N Go sebagai pilihan untuk memudahkan pelanggan kami untuk menyelenggarakan SUV Haval mereka, tanpa perlu mengorbankan masa.

Paling penting, pelanggan kami tidak perlu risau tentang kehilangan jaminan langganan selama 7 tahun, kerana rakan kami akan menggunakan pelincir Go Auto dan mengikut Prosedur Operasi Standard (SOP) kami semasa perkhidmatan, “kata Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato ‘SM Azli SM Nasimuddin.

HAVAL Malaysia dan Maxx ‘N Go percaya bahawa perkongsian ini akan dapat memberi kesedaran kepada orang ramai dan terutamanya kepada pelanggan Haval.

Sebagai sebahagian daripada SOP semasa perkhidmatan, pemeriksaan keselamatan 15 mata percuma akan diberikan.Ia termasuk pemeriksaan pada tapak tayar dan tekanan, sistem brek, operasi pedal di brek dan klac, bateri, bilah pengelap, dan juga tahap bendalir seperti cecair brek, minyak gear, penyejuk enjin, cecair stereng dan cecair cermin. Ini secara tidak langsung menyediakan peluang untuk mendidik dan mempromosikan keselamatan kepada pelanggan Haval.

“Perkongsian ini tawaran fleksibiliti kami dalam mengadaptasi perkhidmatan, sambil mengekalkan kualiti perkhidmatan yang pelanggan harapkan daripada kami,” kata Ketua Pegawai Teknikal Maxx ‘N Go, Tengku Djan Ley.

HAVAL Malaysia menjangkakan Maxx ‘N Go dapat menyediakan perkhidmatan seperti asas seperti penukaran minyak pelincir dan bantuan kerosakan kepada purata 2,000 pelanggan Haval yang ada di Lembah Klang.

Google ads
Back to top button