Buletin

PROMOSI VW POLO UNTUK RAKAN UBER

Volkswagen Malaysia kini bekerjasama dengan pihak Uber untuk memberi peluang kepada Rakan-rakan Uber sedia ada menaik taraf kenderaan mereka menerusi satu pakej istimewa yang boleh didapati mulai sekarang hingga 30 April depan.

volkswagen-polo-uber-promo-mekanika (1)

Rakan-rakan Uber boleh membeli Polo 1.6 dan Polo Sedan pada kadar faedah kosong peratus serta tanpa bayaran permulaan. Bayaran bulanan pula bermula RM999 untuk tempoh sembilan tahun menerusi kempen ‘Polo Goes Zero’ Volkswagen.

Selain daripada harga istimewa ini, kolaborasi itu juga membolehkan Rakan-rakan Uber menerima diskaun sebanyak RM200 untuk kos penyelenggaraan berkala pertama dan cukai jalan percuma bernilai RM90.

SONY DSC

Volkswagen Polo 1.6 dan Polo Sedan memiliki tiga ciri utama yang sama iaitu empat tingkap kuasa automatik dengan fungsi anti-tersepit, transmisi automatik enam kelajuan dan sistem Intelligent Crash Response System (ICRS).

Kedua-dua model Polo ini didatangkan dalam lima warna berbeza iaitu putih, merah, kelabu, perak dan hitam (Deep Black).

volkswagen-polo-uber-promo-mekanika (7)

Polo 1.6 dan Polo Sedan ditawarkan pada harga RM89,888 dan RM91,888 seunit.

Untuk layak menyertai promosi ini, Rakan-rakan Uber perlu menyediakan Penyata Uber terkini mereka bagi tujuan pengesahan. Anda juga boleh melayari laman web partners.uber.com untuk mendaftar sebagai rakan Uber dengan kod promosi “ubervwpolo”.

SONY DSC

Maklumat lanjut, sila layari laman web: www.volkswagen.com.my 

Google ads

admin

mekanika.com.my / permotoran gaya baru untuk generasi baru.
Back to top button