Buletin

YAMAHA MALAYSIA TAWAR PERKHIDMATAN TERBAIK – APLIKASI GN BLUE REWARDS TAWAR GANJARAN MENARIK

Yamaha Malaysia melalui pusat servis sah, Yamaha Quality Servis (YQS), sedar akan berkembangnya pemilikan motosikal di Malaysia. Maka dengan itu, Yamaha Malaysia sedia menawarkan perkhidmatan terbaik untuk pemilik jentera jenama itu.

Yamaha mendakwa YQS hanya menawarkan produk berkualiti terbaik, Yamaha Genuine Parts (YGP), untuk penjagaan serta prestasi optimum motosikal anda.

Tambahnya, Yamaha sangat menghargai keselamatan dan menerusi YGP, Yamaha menyumbang kepada kedua-dua faktor dengan kesesuaian sempurna iaitu memberi fokus kepada kualiti serta ketahanan.  

Proses pembuatan mematuhi piawaian seperti Sistem Pengurusan Kualiti ISO9001: 2015, ISO14001: Sistem Pengurusan Alam Sekitar 2015 dan Ekonomi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu E52 Sijil Peraturan Suruhanjaya Eropah (UNECE).

Selain itu, dengan menggunakan YGP, ia membolehkan pengguna menikmati nilai jualan semula lebih baik kerana ia mematuhi keperluan waranti.

Di mana untuk mencari YGP?

Alat Ganti Tulen Yamaha boleh didapati di semua pengedar sah Yamaha, kedai YQS, YGP dan stokis sah seluruh negara. Kira-kira 160 YQS telah dibuka di seluruh negara.

GEN BLU Rewards.

Pendigitalan kini menjadi asas perniagaan sejak pandemik Covid-19. Tidak mahu ketinggalan, Yamaha telah pun melancarkan aplikasi GEN BLU Rewards pada Oktober tahun lalu.

Melalui aplikasi berkenaan, ia memberi ganjaran tambahan kepada pelanggan termasuk ketika membuat pembelian barangan Yamaha, servis, pembaikan serta menerima dua Kupon Perkhidmatan Digital Percuma (hanya tersedia untuk ahli memiliki Motosikal Yamaha yang berdaftar dengan Pengangkutan Jalan Jabatan (JPJ) mulai 1-Okt-2022 dan seterusnya).

Google ads
Back to top button