Buletin

ACER MALAYSIA TAWAR PERANTI BAHARU – ACER SWIFT EDGE 16 DAN ASPIRE S SERIES ALL-IN ONE DESKTOP

Acer Malaysia mengumumkan ketibaan peranti baharu iaitu Acer Swift Edge 16 dan Aspire S Series All-in-One (AIO) desktop.

Kedua-dua peranti ini menawarkan reka bentuk minimalis yang sesuai dengan gaya hidup, sama ada ketika berada di luar atau dalam keselesaan rumah.

Acer Swift Edge 16 tampil nipis dan ringan

Dengan casis aloi magnesium berukuran hanya 12.95mm dan seberat 1.17kg, Acer Swift Edge 16 didatangkan dengan kemasan Flax White yang unik.

Acer Swift Edge 16 baharu boleh didapati dalam dua varian iaitu dikuasakan oleh AMD RyzenTM 7 7735U atau AMD RyzenTM 5 pemproses 7535U.

Untuk makluman RAM LPDDR5 16 GB dan storan SSD PCIe Gen 4 sehingga 1 TB membolehkan data pemindahan dapat diakses dengan pantas sementara teknologi TwinAir termaju membolehkan peranti digunakan pada kelajuan penuh.

Selain itu, ia juga menggabungkan Microsoft Pluton untuk tujuan keselamatan dan prestasi yang dipertingkatkan.

Bukan itu sahaja, Acer Swift Edge 16 turut menawarkan paparan berwarna mengagumkan melalui panel OLED 3.2K 16-inci dengan sokongan 100% DCI-P3.

Melengkapkan peranti ini ialah nisbah kontras 1,000,000:1 yang luar biasa, kecerahan puncak 500 nits serta VESA DisplayHDRTM.

Paparannya diperakui TÜV Rheinland Eyesafe® untuk mengurangkan pendedahan cahaya biru sekali gus meningkatkan keselesaan pengguna.

Acer Swift Edge 16 baharu kini boleh dimiliki pada harga RM3,999. 30 pelanggan terawal sebelum 30 September 2023 berpeluang mendapat hadiah bernilai sehingga RM948, termasuk Porsche Wireless Mouse, Austin Backpack serta Touch ‘n Go eWallet.

Pelanggan juga akan layak memenangi hadiah bulanan Acer Day dengan hadiah bernilai sehingga RM100,000 melalui www.a-redemption.com.

Acer Aspire S Series All-in-One (AIO) Desktops

Peranti baharu lain dari Acer sudah tentu Acer Aspire S Series All-in-One (AIO) Desktops, di mana ia sangat sesuai digunakan untuk tujuan kerja.

Acer Aspire S Series didatangkan dalam dua varian, versi 31.5 inci dengan pemproses Intel Core i7 Generasi ke-13, dan model 27-inci, dikuasakan oleh pemproses Intel Core i5 Generasi ke-12.

AIODesktops ini juga mempunyai ciri elegan, berdasarkan casis aluminium yang direka dengan teliti.

Selain visual begitu jelas, peranti baharu ini didatangkan dengan dwi pembesar suara menerusi teknologi bunyi DTS selain, dilengkapi kamera web dipasang secara magnetik.

Acer Aspire S27 menawarkan kamera web FHD 1080p manakala Aspire S32 mempunyai kamera web QHD 1440p disertai dengan aksesori, memastikan pengguna kelihatan dalam keadaan terbaik pada skrin.

Untuk harga, Aspire S Series AIOdesktops boleh didapati pada harga jualan bermula RM 3,899.

Sempena dengan Acer Day, pelanggan yang membeli Acer Aspire S Series AIOdesktop sebelum 30 September 2023, layak untuk menebus kredit Touch ‘n Go eWallet bernilai sehingga RM250.

Tak cukup dengan itu, pelangga juga berpeluang untuk memenangi hadiah bulanan bernilai sehingga RM100,000 melalui www.a-redemption.com.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Facebook Acer Malaysia @AcerMalaysia atau hubungi Talian Maklumat Produk Acer di 1800-88-1288 (9 pagi – 6 petang, Isnin hingga Jumaat), atau e-mel [email protected].

Google ads
Back to top button