Buletin

#IKLANPILIHAN: YAMAHA TZR 3XV SP ORIGINAL!

Ini model yang payah nak jumpa orang jual. Ye. kalau RX-Z tu pantang melintas bezanya ori dengan tidak je lah. tapi tetap sama, kau beli RM100K pun tetap Yamaha RX-Z juga.

Tapi yang ni lain sikit. dah siap restore. Kalau minat, kasi kontek sama owner dia.

……………………………………………..

Mencari pemberani…
Original Tzr 3xv SP ye nak dilepaskan..baru siap restore..geran ori Malaysia ye, sangat rare sebab model SP ni kurang 500bijik wujud kat dunia…spec seperti dibawah,

-brek brembo depan belakang
-rim GP1
-brake level brembo
-new brake pad ferodo
-new sprocket renthal
-new chain DID XV
-new tyre SC2 slick tyres
-new paint
-damper original dari sugo kit
-original SP cover set(lain ye dengan model biasa)
-original rear ‘sp’ shock(adjustable)
-original SP front forks(adjustable)
-dry clutch system from factory
-original 3xv10 engine
-new ‘SP’ carburator(rare nak mampus)
-original SP meter(lain ye dari model biasa)
-version R Dog Fight full exhaust system from Japan
-New SP radiator(tak sama dengan model biasa)
-lights, signal semua berfungsi cemerlang
-body frame dan swing arm dah celup Chrome
-pendek cerita all original parts ye..
Please set appointmet to view the bike, first come first serve basis…
Harga dipinta 48,XXX.00 untuk sebijik motor macam dalam gambar, kalau nak coverset Racing dia harga 56,xxx.00..tak pernah pasang lagi oder kat german.
Beli ni trus cuci kaki..
Rim original SP dan exhaust stock SP abang bagi free, barang ni lain ye dari model biasa..rim sp lebar skit tak silap dan ringan. Exhaust dia pulak tang tengkuk lain, so model biasa x bleh pakai..
Berminat ws abang trus, 0 satu satu-2.3.4.5.6.2.3.2 serious buyer only.
Reason nak jual: dari siap restore sampai skrg tak sempat nak bawak, tayar tak luak langsung…

GALERI

Google ads
Back to top button