Buletin

PENJIMATAN MEGA MITSUBISHI

Kunjungi mana-mana bilik pameran Mitsibishi yang sah dan nikmati penjimatan mega daripada Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) sekarang!

Mitsubishi MEGA Save

Ini termasuklah rebat sehingga RM11,000 penyelenggaraan percuma selama dua tahun, skim kadar faedah rendah untuk Mirage dan pelbagai hadiah percuma untuk varian-varian terpilih.

Triton VGT

Bermula dari hari ini hingga satu tempoh terhad, para pelanggan yang menempah serta mendaftar model Triton dan Pajero Sport layak menerima penyelenggaraan percuma selama dua tahun dan rebat tunai dari RM1,000 hingga RM9,000.

SONY DSC

Pelanggan yang menempah mana-mana model Attrage pula akan menerima penyelenggaraan percuma selama setahun dan rebat tunai sebanyak RM1,000. Mereka yang menempah Mirage pula bakal menerima penyelenggaraan percuma selama setahun. Selain boleh memilih rebat tunai RM1,500 hingga RM4,000 atau kadar faedah serendah 0.03 peratus!

mekanika - Lancer GT

Bagi mereka yang menempah Lancer GT atau Lancer Sportback, mereka akan diberi penyelenggaraan percuma selama dua tahun dan rebat tunai dari RM2,000 hingga RM8,000.

ASX CKD 1

Belum cukup? Baiklah, pelanggan yang menempah ASX CKD akan menikmati penyelenggaraan percuma selama dua tahun. 300 pelanggan pertama yang mendaftar ASX 2014 juga dihadiahkan dengan beg kulit istimewa.

Mirage Sports (1)

Pakej penyelenggaraan percuma selama dua tahun Mitsubishi melibatkan alat ganti, minyak pelincir dan kos buruh. Antaranya termasuklah minyak enjin, penapis minyak, pembersih udara,bendalir brek, penyejuk, minyak differential dan minyak transmisi berdasarkan kepada servis berkala.

Lancer Sportback

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Kunjungi bilik pameran Mitsubishi terdekar anda dan nikmati penjimatan mega ini! Maklumat lanjut, sila layari laman web www.mitsubishi-motors.com.my atau ‘Like’ MMM di Facebook: https://www.facebook.com/MitsubishiMotorsMalaysia.

Google ads

admin

mekanika.com.my / permotoran gaya baru untuk generasi baru.
Back to top button