Buletin Khas

SAMURAI SHADE, MILIKI PRODUK INI DALAM TAWARAN HEBAT

Dalam budaya Jepun, perkataan samurai merujuk kepada pahlawan terbilang yang bertugas untuk menjaga keselamatan kerajaan feudal Jepun. Konsep penjenamaan yang sama juga digunakan bagi produk penahan cahaya matahari iaitu Samurai Shade.

Sempena dengan tarikh bertuah 9.9.2021, pembaca Mekanika boleh memiliki penahan cahaya matahari jenama Samurai Shade bermula 6 September sehingga 20 September bagi melindungi penumpang dari cahaya matahari yang terik.

Tawaran istimewa ini membolehkan pembaca Mekanika memiliki Samurai Shade dengan potongan maksimum sehingga 45 peratus serta kos penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia selama kempen tersebut berlangsung.

Bukan itu sahaja, pembeli akan mendapat hadiah istimewa terhad selagi stok masih ada seperti 3-in-1 Life Guard Key Chain, pelekat cermin sisi anti silau dan kalis serta cecair pencuci cermin depan.

Apa yang istimewa ialah Samurai Shade turut diberikan jaminan 1 tahun jaminan, satu ciri yang tidak ditawarkan oleh mana-mana produk lain. Malah harga penahan cahaya matahari Samurai Shade juga mampu milik dengan harga permulaan RM75 bagi 4 cermin sisi.

Bagi kenderaan yang lebih besar seperti SUV atau MPV, 6 unit Samurai Shade turut ditawarkan dengan harga serendah RM99. Manakala untuk cermin belakang sahaja ia ditawarkan pada harga RM118.

Kalau nak lagi jimat, beli sahaja satu set yang mengandungi 5 keping Samurai Shade (4 sisi dan 1 cermin belakang) pada harga RM188. Bagi kenderaan besar, ia ditawarkan pada harga yang cukup murah iaitu RM210.

Jika berminat, anda boleh klik link: https://bit.ly/m6-auto2u-samuraishade-99sales dan masukkan kod istimewa MEKANIKA99 bagi menikmati tawaran hebat ini. Cepat, stok adalah terhad.

Google ads
Back to top button