BuletinMotosikal

VESPA MALAYSIA LANCAR 3 MODEL BAHARU!

Naza Premira Sdn Bhd, pengedar rasmi jenama Vespa di Malaysia hari ini memperkenalkan tiga model baru skuter kepada peminat Vespa di Malaysia; Vespa Primavera S 150, Vespa Sprint S 150 dan Vespa S125 Carbon Edition.

Diasaskan dari DNA Vespa sport, barisan Vespa sporty yang baru telah meningkatkan taraf estetik sedia ada di samping sesuai ditunggang sesiapa sahaja

“Adalah menjadi keutamaan kami untuk memberikan produk Vespa yang terbaik dan terkini kepada pelanggan setia kami. Sejak 2010, kami telah berjaya memasarkan lebih 12,000 unit skuter Vespa di jalan-jalan Malaysia dan jumlahnya kini terus meningkat .

Dengan pelancaran barisan Vespa baru ini, kami yakin bahawa tahun 2019 akan menjadi tahun yang dinamik untuk NazaPremira dan Kumpulan Naza, “kata SM Nasarudin SM Nasimuddin, Pengerusi Eksekutif Kumpulan & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, Naza Corporation Holdings Sdn Bhd.

Vespa Primavera S 150

Vespa Primavera S 150 dihidupkan dengan karekter Primavera’s of ‘joie de vivre ‘(kegembiraan hidup) dengan menambahkan elemen kesegaran, keberanian, gaya dan sporty.

Ia didatangkan dengan rim dan penutup dalam kelabu, Vespa ini direka untuk kelihatan lebih menonjol di kalangan orang ramai.

Dilengkapi dengan 12 “rim roda aloi aluminium dengan reka bentuk lima jejari, penunggang diberi jaminan kestabilan yang lebih tinggi, keselamatan yang lebih baik dan cengkaman yang lebih baik pada semua keadaan jalan raya.

Dikuasakan oleh enjin 150cc i-Get satu silinder empat injap yang mesra alam moden, skuter berbadan badan kecil ini juga menghasilkan kuasa dan tork enjin yang cukup untuk keadaan jalanraya Malaysia. Penggunaan bahan api juga sangat rendah.

Vespa Primavera S 150 kini boleh didapati dari RM16,400 dengan pilihan warna; Ne

Vespa Sprint S 150

The Vespa Sprint S 150 merupakan varian baru kepada Vespa Sprint yang sedia sporty. Vespa Sprint S 150 adalah yang pertama dari kelasnya dilengkapi rim 12″.

Vespa Sprint 150 ABS, skuter terkini dalam keluarga Vespa ini turut didatangkan dengan pelana pelana baru yang unik dan paip kelabu yang kini lebih ringan.

Model ini dikuasakan enjin i-Get satu-silinder empat silinder mesra alam dan sensor barometrik untuk memastikan keseronokan, keupayaan dan kebolehpercayaan menunggang optimum di laluan jalan raya bandar yang padat.

Ia didatangkan dalam pilihan warna Blue Vicace, Grey Materia dan Black Vulcano, dan berharga dari RM17,400.

Vespa S125 Carbon Edition

Merupakan warisan model Vespa legenda dari tahun 70-an, Vespa S125 Carbon Edition direka khusus peminat yang kreatif dan dinamik dengan reka bentuk agresifnya serta butiran karbon yang kelihatan hebat.

Vespa S125 Carbon Edition juga membawa tema Itali “Tricolore”.

Vespa S125 Carbon Edition dilengkapi dengan rim 11 “rim hitam. Ia dikuasakan enjin silinder 4-lejang 125cc i-Get mesra alam yang direka untuk menjadikan perjalanan lebih lancar, lebih senyap dan lebih selesa, menjadikan “badan kecil” Vespa ini sangat ilncah di kedua-dua lalu lintas bandar dan dilebuhraya.

Rangkaian Vespa sporty baru kini boleh didapati di semua pengedar Vespa yang seluruh negara. Peminat Vespa juga boleh melihat model Vespa baru di roadshow Vespa di Sunway Pyramid (LG2) bermula dari hari ini hingga 11 Ogos 2019.

Google ads
Back to top button