Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: HELMET ARAI RAM CARBON FIBRE (SAMA HARGA YSUKU SEBUAH)

Satu masa dulu, Arai pernah keluarkan helmet ini. Helmet open face Ram SZ yang diperbuat dari karbon sepenuhnya. Ia dikeluarkan sama dengan Arai fullface RX-7 GP RC. Sekarang pun ada kalau korang cari nak beli brand new harga mampu tengok.

Kalau yang berminat nak beli jenis carbon, ni ada satu. Open face SZ dengan harga RM9K.

Mahal? Tak mahal dan tak murah juga, ini lah harga masa baru di Jepun bila launch dulu. Tapi yang pasti, lebih berbaloi dari beli Shoei Jack merah hitam kuning berbelas berpuluh ribu helmet bukan carbon pun?

Kalu beli ni masuk visor titan tengok.

Pergh!

…………………………………………………….

YANG MINAT RARE TU HOBI..TAPI SAFETY YANG LEBIH BAIK UNTUK KEPALA TU SATU KEPERLUAN.

Super carbon fibre arai

Nak preorder roger je .insyaallah harga terbaik.

🔥WARNING SUPER PREMIUM HELMET 🇯🇵Vz ram SRC 💵Market :RM 12xxx
KAMI JUAL HANYA RM 9222.22 🧰DEPO 500 sahaja (est arrive july)

FREE bag arai
FREE proshade pinlock

Salah satu helmet paling istimewa yang pernah ditawarkan kepada bikers. Terdiri daripada seribu lapisan serat karbon yang sangat teliti. 
Teknologi VZ-RAM SRC didasarkan pada topi keledar kereta GP-6 RC, yang direka khusus untuk penggunaan Formula 1. Ia terdiri daripada cangkerang luar serat karbon yang sangat teliti dan ringan, diperkukuh dengan pembinaan “Peripheral Belted”. Jurutera Arai mencari dan menemui kualiti serat karbon yang unggul. Campuran serat karbon berkualiti premium pesawat dengan resin sendiri Arai dan tetulang Zylon terbukti menjadi campuran sempurna untuk kulit luar. PEKERJA2 Arai yang mahir perlukan sehari kerja penuh hanya untuk membuat satu cengkerang luar.

www.wasap.my/60137087294

www.wasap.my/60137087294

…………………………..

KREDIT: HAIKAL JAPAN SHOP

GALERI

Google ads
Back to top button