Buletin

OPPO FIND X EDISI AUTO LAMBORGHINI

Antara telefon bimbit idaman Abang Japar ialah Huawei Mate 10 Porsche Design. Tapi memandangkan harganya sama dengan sebuah Yamaha LC135 keluaran terbaru, maka hasrat untuk memilikinya terpaksa dibatalkan.

Pasaran telefon bimbit dengan kerjasama jenama automotive telah lama bermula. Mungkin Blackberry antara yang terawal membuat telefon pintar bersama Porsche Design. Kemudian ada Huawei dan ini pula dari Oppo.

Dilancarkan di Louvre di Paris, Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition baru berasal dari perkongsian baru antara House of the Raging Bull dan Guangdong OPPO Mobile Telecommunications – salah satu pengeluar elektronik utama China.

Peranti mudah alih berteknologi tinggi ini dihiasi dengan kemasan hitam dan oren, dan mempunyai lencana tiga dimensi Raging Bull. 

Untuk menghidupkan reputasi Lambo untuk kelajuan, Find X mempunyai sistem pengecas SuperVOOC yang pantas.

Ia didakwa digunakan untuk pertama kalinya dalam telefon pintar – yang menggunakan kapasiti 50 watt untuk mengecas bateri penuh hanya dalam 35 mini

Telefon ini mempunyai paparan melengkung panorama dan dioperasikan system ColorOS 5.1 (berdasarkan Android 8.1) dengan Google Assistant. 

Ia berharga 1,600 euro atau RM7,487.

Pada pelancaran ini juga kedua-dua syarikat merancang untuk memanfaatkan perkongsian baru mereka dengan lebih banyak produk pada masa akan datang.

BACA: HUAWEI P10 YANG BERKUASA!

“Dengan keupayaan teknologi dan kehebatan OPPO yang mengagumkan, kami berharap untuk membina perkongsian yang luas dan strategik,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Lamborghini Stefano Domenicali. “Pelancaran Edisi Khas OPPO Cari X Automobili Lamborghini di Paris menandakan permulaan kerjasama ini.”

Google ads
Back to top button