Buletin

TOYOTA SERVICE SAVERS. LEBIH JIMAT UNTUK SERVIS. BERMULA RM3,220

Kenderaan Toyota direka untuk tahan lama dan memberikan pengalaman pemilikan yang sangat memuaskan, bermula seawal kenderaan baru diserahkan kepada pelangan.

Bagaimanapun, bagi memastikan kenderaan memberi prestasi terbaiknya secara berterusan, penyelenggaraan yang kerap diperlukan. Alatan pasti akan haus dan perlu diganti ketika dihantar servis berkala bagi memastikan kenderaan sentiasa dalam keadaan terbaik.

Untuk memudahkan urusan penyelenggaraan, UMW Toyota Motor (UMWT) kini memperkenalkan Toyota Service Savers (TSS), satu pakej penyelenggaraan yang boleh dipilih ketika kenderaan baru dibeli.

Lebih menarik lagi, pakej berkenaan boleh dimasukkan ke dalam pelan Toyota EZ Beli.

Dengan memilih pakej TSS, kos yang terlibat telah dikira dan dimasukkan sekali dari awal. Maksudnya, pelanggan hanya perlu menghantar kenderaan untuk diservis mengikut jadual tanpa perlu membayar apa-apa ketika mengambil semula kenderaan. Ia juga akan memastikan kenderaan diservis tepat pada masanya.

Pakej TSS boleh digunakan di semua 85 pusat servis sah Toyota di Malaysia dalam tempoh lima tahun dari tarikh ia dibeli. Harga bagi pakej TSS bergantung kepada model, bermula dari RM3,220 bagi Vios (penjimatan RM469) hingga RM6,030 bagi Hilux (penjimatan RM922).

Pakej-pakej berkenaan merangkumi semua keperluan setiap model pada selang jadual servis yang sepatutnya (seperti yang dinyatakan dalam buku panduan pemilik) serta sudah termasuk sekali minyak pelincir dan alat ganti.

Hanya alatan ganti tulen Toyota Genuine Parts atau yang disahkan oleh Toyota sahaja akan digunakan.

Sebagai manfaat tambahan, semua pelanggan TSS layak untuk menikmati potongan harga 10 peratus bagi alat ganti terpilih. Selain potongan 20 peratus bagi pakej imbangan dan jajaran tayar serta servis pendingin hawa di semua pusat servis sah Toyota.

Maklumat lanjut berkaitan pakej TSS, pelanggan boleh menghubungi mana-mana bilik pameran atau pusat servis rasmi Toyota. Bagi mengetahui lokasi berdekatan anda, layari toyota.com.my atau hubungi talian bebas tol Toyota di 1-800-8-TOYOTA (869682).

Google ads
Back to top button