Buletin

VOLKSWAGEN FEST 2019 KEMBALI HUJUNG MINGGU INI DI SETIA ALAM

Acara tahunan Volkswagen Fest kini kembali untuk tahun ketiga dan menjanjikan tawaran terbaik serta keterujaan daripada Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM).

Berlangsung mulai 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Centre di Setia Alam, acara utama pada tahun ini ialah pelancaran “Das Welt Auto”, kenderaan terpakai yang diiktiraf sendiri oleh Volkswagen. Model Arteon yang sememangnya ditunggu-tunggu juga akan dipamerkan di acara tersebut.

Pengunjung berpeluang untuk memandu uji pelbagai model Volkswagen, menikmati rebat dan tawaran hebat ke atas kereta baharu serta terpakai.

Tawaran hebat itu termasuklah rebat Baucar Merdeka sebanyak RM1,000 ke atas semua tempahan yang dibuat di acara ini dan “Starbuys” seperti model Passat Comfortline 1.8TSI pada hargaRM114,888. 

Promosi juga ditawarkan ke atas rangkaian model Tiguan dan Passat yang kini hadir dengan penyelanggaraan lanjutan percuma dari tiga tahun kepada lima tahun. Di samping kadar faedah serendah 1.88% setahun untuk pembeli kereta baharu sebelum 31 Disember 2019.

Terdapat tiga kawasan khas yang boleh dikunjungi oleh orang ramai. Kawasan Volks Auto wajar dikunjungi oleh mereka yang mahu melihat dan memandu uji model-model Volkswagen. Ia juga memberi kemudahan kepada mereka yang ingin menjual kenderaan sedia ada dan mendapatkan sebuah Volkswagen. 

Khidmat penilaian kereta secara percuma dan pemeriksaan pinjaman yang pantas oleh sebuah bank panel pasti membantu dalam permohanan pinjaman. Pemilik kenderaan yang sudah mendaftar secara dalam talian boleh memeriksa kereta mereka secara percuma dan mengetahui promosi servis yang ditawarkan di ruang Selepas Jualan.

Ruang Volks Lawn akan dipenuhi oleh pameran kereta klasik dan terkini Volkswagen, aktiviti menaiki belon udara panas, hiasan seni yang mencantikkan lagi foto Instagram anda serta stesen permainan interaktif yang pastinya disukai oleh seisi keluarga.

Sementara kawasan Volks Park pula lokasi terbaik untuk pengunjung menikmati hidangan yang ditawarkan oleh trak makanan. Terdapat juga Kombi Bazaar dan persembahan busker yang menjadikannya tempat terbaik untuk relaks dan bertenang. 

Dengan semua ini dan banyak lagi, pengunjung boleh menjangkakan Volkswagen Fest adalah tempat yang mesti dikunjungi untuk apa jua berkaitan dengan Volkswagen. 

Waktu festival adalah seperti berikut:

  • 10am – 10pm (Jumaat)
  • 10am – 10pm (Sabtu)
  • 0am – 8pm (Ahad)

Maklumat lanjut, sila layari laman web www.volkswagen.com.my

Google ads
Back to top button