Buletin

MEDKLINN AUTOPLUS PASTIKAN UDARA LEBIH SEGAR DALAM KENDERAAN. TAWARAN TERHAD SEHINGGA 30 SEPTEMBER INI

Perjalanan di dalam kenderaan sudah pasti akan lebih selesa apabila menikmati udara lebih nyaman dan segar.    

Apatah lagi, bagi mereka yang memiliki deria bau sensitif terutama ketika dalam perjalanan jauh.

Menyedari kepentingan udara kabin kenderaan, produk syarikat tempatan Medklinn mempunyai alternatif penyelesaian terbaik dengan produk Medklinn Autoplus.

Produk buatan Malaysia itu mampu menghilangkan bau malah membersihkan udara kabin kenderaan dengan teknologi Cerafusion.

Teknologi Cerafusion bertindak membentuk oksigen aktif sekali gus mampu menghapuskan 99.9 peratus virus, bakteria, kulat, allergen dan bau busuk di udara serta permukaan kenderaan.

Produk berkenaan yang tidak menggunakan bahan kimia itu bukan sahaja dipasarkan di dalam negara tetapi ia turut dieksport ke luar negara.

Medklinn Autoplus dijual pada harga RM439 manakala Autoplus Combo pula RM599.

Bagaimanapun, sempena sambutan Hari Malaysia, para pembaca Mekanika dapat menikmati produk Medklinn Autoplus dan Autoplus Combo pada harga menarik bermula 16 sehingga 30 September ini.

Melalui tawaran istimewa ini, para pembaca  ditawarkan diskaun sehingga 20 peratus iaitu Medklinn Autoplus dijual pada harga RM351.20 manakala Autoplus Combo pula RM479.20.

Selain itu, para pelanggan juga akan menerima katrij percuma bernilai RM90. Yuran penghantaran adalah percuma sepanjang promosi.

Untuk mendapatkan tawaran berkenaan, boleh melayari https://bit.ly/m6-auto2u-medklinn-mday dan masukkan kod prmosi MEKANIKA916.

Google ads
Back to top button