Buletin

PROMOSI HEBAT TAYAR CONTINENTAL. DAPATKAN CENDERAHATI MENARIK

Memasuki suku keempat tahun 2020, sudah menjadi satu lumrah bagi iklim di Malaysia bagi mengalami peningkatan taburan hujan terutama pada waktu petang.

Bagi memastikan keselamatan dan kawalan yang baik, menukar tayar yang sudah haus kepada tayar baru merupakan satu tindakan bijak oleh pemandu.

Tayar yang baru memiliki keuapyaan untuk membrek di atas permukaan jalan yang basah dengan baik dan menyuraikan air dari permukaan jalan dengan berkesan agar terhindar dari fenomena aquaplaning

Jenama tayar terkemuka iaitu Continental Tyre, Dunlop dan Viking mengambil kesempatan ini dengan menjalankan promosi hebat bagi setiap pembelian tayar mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

Dengan setiap pembelian 2 unit tayar jenama Continental, pembeli bakal membawa balik cenderahati berupa 1 unit Thermos Mug dengan kapasiti 0.35 Liter.

Manakala untuk pembelian satu set tayar (4 unit), pembeli akan menerima hadiah yang lebih premium iaitu  satu unit thermos flask berkapasiti 0.6 liter.

Pemberian hadiah ini juga akan diberikan kepada pembeli yang memilih untuk membeli 4 unit tayar Dunlop dan juga Viking yang bakal membawa pulang 1 unit thermos mug 0.35 Liter. Namun pemberian hadiah ini hanya tertakluk kepada tayar yang bersaiz 17 inci dan ke atas sahaja.

Setelah anda membeli tayar dari 3 jenama ini, anda hanya perlu mengikuti 3 langkah mudah untuk mendapatkan cenderamata ini.

Pembeli hanya perlu mengimbas bar kod yang disediakan pada pelekat di tayar dan kod QR boleh didapati pada kad tent di kedai-kedai jualan runcit terpilih.

Kemudian, daftarkan maklumat pembelian di pautan dan anda akan menerima SMS pengesahan. Untuk maklumat lanjut anda boleh klik pautan www.continental-marketing.com.my atau hubungi talian 018 288 0300

Promosi ini akan dijalankan dari 15 Oktober sehingga 15 Disember 2020 serta terhad pada 1 penyertaan bagi setiap individu. Tertakluk kepada terma dan syarat.  

Google ads
Back to top button