Artikel Pilihan

PROMOSI PELINDUNG KERETA EVIO ASIA. DISKAUN 10%, PENGHANTARAN PERCUMA, BERMULA RM80.10 SAHAJA

Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 yang sudah berlanjutan selama beberapa bulan di seluruh negara membuatkan pergerakan seluruh rakyat Malaysia menjadi terhad. 

Jika sebelum ini kereta kerap dipandu ke pejabat, membeli-balah atau pulang ke kampung halaman, kini kebanyakan masa kenderaan hanya berada di ruang parkir. Keadaan cuaca yang tidak menentu juga membuatkan kereta yang baru dibasuh cepat kotor. 

Jangan bimbang, kerana masalah itu dapat diatasi dengan pelindung kereta yang ditawarkan oleh pihak EVIO ASIA. Ia hadir dengan pelbagai saiz untuk apa jua model kereta anda sama ada hatchback, kompak, sedan, SUV atau MPV. 

Secara asasnya, pelindung kereta itu ditawarkan dalam tiga jenis iaitu Basic, Standard dan Premium. Harga adalah seperti berikut: 

  • Basic – bermula RM80.10 hingga RM107.10
  • Standard – bermula RM89.10 hingga RM161.10 (dengan zip pada bahagian pintu pemandu)
  • Premium – bermula RM243 hingga RM342 (dengan zip pada bahagian pintu pemandu)

Sekarang adalah masa terbaik untuk mendapatkan pelindung kereta ini kerana EVIO ASIA sedang mengadakan promosi bermula 1 hingga 31 Ogos 2021. Pelanggan akan mendapat diskaun 10 peratus dengan penghantaran percuma ke semua lokasi di Semenanjung Malaysia. Sementara penghantaran ke Sabah dan Sarawak akan dikenakan caj sebanyak RM110.

Jangan lupa untuk menggunakan kod promo MEKANIKA88 untuk mendapatkan hadiah percuma berupa beg penyimpanan, kabel kunci dan car hammer keselamatan 2 dalam 1. 

Pelindung kereta EVIO ASIA ini istimewa kerana ia diperbuat daripada tiga lapisan fabrik komposit yang berfungsi menghalang vahaya ultraviolet, UV, kalis air, tahan lasak dan tidak akan menjejaskan cat kereta. 

Aspek keselamatan ditingkatkan menerusi penggunaan kunci dan kabel yang boleh dipasang pada cangkuk yang disediakan pada bahagian bawah kereta. Bukan itu sahaja, pelindung kereta ini juga dilengkapi dengan jalur reflektif agar mudah dilihat pada waktu malam. 

Cara untuk memasangnya juga mudah. Anda hanya perlu mengikat tali pada rim hadapan, kemudian masukkan tali di dalam lubang pada bahagian tengah pelindung kereta sebelum mengikatnya pada rim belakang.

Menarik kan? Jadi, tunggu apa lagi, belilah sekarang dengan klik pautan INI. 

GALERI

Google ads
Back to top button