Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: VW VENDETTA. SATU-SATUNYA DI MALAYSIA DAN ASIA!

Ini mungkin Volkswagen paling pelik pernah kami jumpa diiklankan untuk dijual. Kepala Beetle dengan ekor belakang mirip sebuah van.

Sebenarnya, ini adalah model Volkswagen Vendetta yang memang rare dan tak pernah kami temui pun di Malaysia. Menurut pemiliknya, kereta ini baru ddiimport masuk dan belum didaftarkan lagi.

Anda akan jadi pemilik pertama!

…………………………………….

FOR SALE
VW Vendetta
1969 1.6(M)
Import UK
No pendaftaran ready VW705

Dah ready puspakom hanya tinggal register nama company sahaja..

ni kalau aku register dulu 3 tahun tak ley tukar nama so jual siap2 sebelum aku register..sesiapa yang beli tu kiranya dia yang pertama ada vandetta kat asia..

RMxx,800

Kepada yang berminat, boleh hubungi pemiliknya di SINI

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button