Buletin

PARIS MOTORSHOW. HONDA CR-V HYBRID

Di pembukaan Pameran Motor Paris hari ini, Honda telah mengumumkan barisan produk yang akan dipamerkan. Kereta yang dipamerkan. Ia merangkumi CR-V Hybrid yang baru, yang menjadikan penampilannya dalam spesifikasi pengeluaran Eropah, SUV HR-V yang dinaik taraf dan dinaik taraf, dan Civic Type R ‘Art Car’.

SUV hibrid pertama Honda di Eropah

Menjelang debutnya di Eropah secara rasmi, Honda telah mengesahkan catatan penggunaan bahan bakar rasmi dan pelepasan karbon untuk CR-V Hybrid yang baru.

Di bawah ujian NEDC yang telah disemak semula, model pacuan roda hadapan 184 PS (135 kW) SUV petrol-elektrik telah mencapai pelepasan CO2 120g / km dan ekonomi bahan api (gabungan) 5.3 liter/ 100km.

Sementara itu, varian CR-V Hybrid pacuan semua roda (AWD) pula merekodkan keluaran emisi CO2 126g / km dan purata penggunaan bahan api pada 5.5 liter / 100km.

CR-V Hybrid dipacu oleh teknologi i-MMD unik Honda, yang secara bijak dan beralih secara automatik antara tiga mod pemanduan – EV Drive, Hybrid Drive dan Machine Drive – untuk mengoptimumkan prestasi dan kecekapan penggunaan bahanapi.

Di Paris Motor Show, debut spesifikasi pengeluaran CR-V Hybrid akan disertai dengan model petrol. Ia juga mempamerkan pelbagai varian termasuk pilihan versi tujuh tempat duduk yang baru.

GALERI

 

 

Google ads
Back to top button