,
Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: DATSUN 510 FULLY RESTORED. ADA YANG BERMINAT?

Negara luar Jepun yang paling suka main 510 ni dulu ialah Australia. Abang Japar masih ingat dulu waktu awal hujung 90-an dulu, kereta ni dah banyak yang dibuat dengan cantik dan laju (SR20DET/CA18DET).

Kat Malaysia dalam 10 tahun kebelakangan ni hobi 510 mula menular dan bukan sahaja di Malaysia malah di Jepun dan seluruh dunia mula cari balik model ni. Yang coupe, yang wagon tu jangan tanya harganya berapa sekarang.

Yang sedan dengan fully restored juga tak akan ada yang berharga sedap di dengar. Sebabnya, barang dia mahal macam Nasrani dah ni lampu belakang, grill, headlamp, trim cermin semua tu bukan setakat kena jual buah pinggang dah, dengan hati hempedu kena gadai sekali.

Kalau tak nak pening kepala kena cari 2,3 biji kereta untuk “donor” project satu kereta, boleh consider yang ni. Dah siap.

…………………………………………….

As Salam. Jualan pencen main Kereta dalam fb 😂.

Spec gera
1970
Datsun 1300/ register L16
Engine sudah 1.8 skrg
Geran complete nama saya legal.
Engine bagi dua dua. Nak pakai 1.6 balik pun boleh.

5 speed gear dogleg
Ori Wood Steering
Ori 14″ watanabe
Emblem ori
Twin SU
Aircond new compressor dan Audio Sony baru.
Cat Tip Top baru cost 3k
Dalaman complete
Beli terus RIDE

Jualan overseas 40K
Jualan sama sama kita bukak 30k nego.

Untuk detail.
Berminat PM 012-7010017

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button