Buletin

‘SMART RI-YA’ TAWAR PENJIMATAN LUAR BIASA UNTUK PEMBELI BAHARU SMART #1

smart Malaysia hari ini melancarkan Kempen ‘smart Ri-Ya’ yang akan berlangsung dari sekarang hingga 30 April 2024.

Promosi eksklusif ini menawarkan peluang untuk menikmati penjimatan luar biasa apabila mereka membeli model smart #1 – BRABUS, Premium, atau Pro yang baru.

Tawaran ‘smart Ri-Ya’ menawarkan faedah eksklusif untuk pembeli baharu smart #1, termasuk kadar faedah rendah dan pengecas rumah smartCharge percuma bernilai RM3,200 dengan jaminan 2-Tahun.

Selain itu, pembeli juga akan mendapatkan kredit pengecasan bernilai RM3,888 dengan pembelian mana-mana varian smart #1.

Sempena Hari Raya ini, smart Malaysia turut mengumumkan kerjasama dengan selebriti Fizo Omar.

Memulakan misi untuk mempamerkan masa depan mobiliti moden, Fizo akan berkongsi pengalaman harian dengan smart #1, mencerminkan kemudahan serta inovasi kenderaan elektrik (EV).

Sepanjang kempen ini, Fizo Omar akan membawa pengikutnya menempuh perjalanan melalui kehidupan sehariannya dengan smart #1, menggariskan fleksibiliti dan kepraktisan kenderaan ini dalam pelbagai senario.

Sepanjang perjalanan, Fizo akan berkongsi petua berharga mengenai pemanduan yang selamat dan berhemat, memberi kuasa kepada penontonnya untuk membuat pilihan yang bertanggungjawab di jalan raya.

Ikuti pengalaman Fizo Omar secara langsung di Facebook, Instagram, dan TikTok.

Dalam pada itu, jangan lepaskan acara Jualan Hujung Minggu Sempena Ramadhan dari 15 sehingga 24 Mac 2024 di pusat cawangan pengedaran smart terpilih.

Google ads
Back to top button