Artikel PilihanMotosikal

YSUKU V2 vs RS150R V2. MANA LAGI PADU?

Antara dua model super kapcai ni mana satu yang korang rasa patut jadi nombor satu dan nombor dua.

Mana satu? Haa. Kami berpeluang test kedua-dua motor ni dan walaupun sifatnya hampir sama, target pasarannya hampir sama, tapi Y15 dan RS ni ada dua karekter yang berbeza.

Y15ZR lebih selesa, relaks dan egronomik. Sementara RS150R ni position riding dia tinggi sikit, enjin lebih power dan handling dia lebih mantap.

Ya. Tak sama. apatah lagi suis horn dan signal Honda tu terbalik apa mangkuk la engineer Honda ni dia satu je motor dalam dunia macam ni.

Apapun, korang layan dulu video ni nanti jangan lupa komen, like dan share kat youtube tu tau. subscribe sekali nanti abang japar belanja popia oksigen.

Tags
Google ads
Back to top button