Artikel PilihanMotosikal

5 SEBAB KENAPA Y15ZR JADI PILIHAN MALAYSIA!

Walaupun akan datang ada pengeluar macam Honda, Suzuki, Kawasaki keluarkan super kapcai 200cc sekalipun, namun Yamaha Y15ZR tetap akan laris. Dan ia mungkin akan terus mendominasi pasaran super moped di Malaysia.

Pelik kan?

Ya. Dengan gear tak cukup, enjin Single Cam, harga pulak bila dah sampai kedai mahal macam iblis, tapi orang tetap beli.

Ya. ia tetap laku tuan tuan. Setelah kami mengkaji dengan mendalam, melihat pada trend motosikal ni sejak dari 2015 ia dilancarkan, maka kami telah membyat kesimpulan di bawah.

Malas nak menaip, korang tengok video ni Abang Japar explain satu per satu.

Lepas menonton tu jangan lupa share, like dan subscribe tau. Free je …

Tags
Google ads
Back to top button