Peranti

ACER MALAYSIA PERKENAL MONITOR BAHARU, PROMOSI SINAR RAYA BERSAMA ACER

Acer Malaysia baru-baru ini mengumumkan ketibaan monitor Predator X28, Acer Nitro EI322QURP, Acer Nitro XZ306CX dan Acer CB292CU baharu.

Sempena pelancaran monitor itu, Acer Malaysia juga menawarkan tawaran istimewa “Sinar Raya bersama Acer”. Ini bagi meraikan rakyat Malaysia yang berpeluang untuk pulang ke kampung bersama insan tersayang pada Ramadan dan Hari Raya nanti.

Predator X28

Pengalaman Permainan Premium dengan Monitor Predator

Monitor Predator X28 mempunyai paparan IPS Agile-Splendor 4K QHD untuk menghasilkan lebih tona warna pada skrin dengan sudut tontonan lebar 178 darjah.

Kadar segar semula boleh lampau jam sehingga 152Hz dan masa tindak balas serendah 0.2 ms G-to-G membolehkan pemain bermain terus ke dalam aksi tanpa perlu risau tentang masalah ‘ghosting’.

90 peratus gamut warna lebar DCI-P3 dengan Delta E <2 dan VESA Display HDR 400 membolehkan pemain menikmati permainan dengan penghasilan semula warna yang seakan-akan hidup.

Predator X28

Direka bentuk dengan mengutamakan pemain yang mahukan pengalaman premium, Predator X28 menampilkan Mod Esports NVIDIA G-SYNC yang memastikan kadar kelewatan paling rendah dan direka untuk permainan yang kompetitif.

Predator X28 juga dilengkapi alat pengukur kelewatan sistem – Penganalisis Kelewatan Reflex NVIDIA yang mengesan dan mengukur masa dari input sehingga perubahan pada skrin.

Predator X28 ialah monitor permainan yang diperakui oleh TÜV Rheinland Eyesafe. Ia dijual pada harga RM3,699 dan mempunyai jaminan di lokasi selama 3 tahun.

Acer Nitro EI322QURP Wide Quad HD

Monitor Acer untuk Permainan, Hiburan dan Produktiviti

Monitor melengkung Acer Nitro EI322QURP Wide Quad HD dilengkapi panel VA 31.5 inci yang menyokong kadar segar semula sehingga 165Hz. Sementara monitor melengkung Ultrawide Full HD Acer Nitro XZ306CX dilengkapi panel VA dengan kadar penyegaran 200Hz 29.5-inci.

Mampu disesuaikan dengan sebarang hiasan dan suasana, warna putih XZ306CX didatangkan bersama Jalur RGB yang membolehkan pengguna mengolahkan kesannya.

Bagi menawarkan pengalaman permainan yang lancar kepada pengguna, kedua-dua Nitro EI322QURP dan XZ306CX dilengkapi masa tindak balas sepantas 1ms dan teknologi AMD Radeon FreeSync™2 atau AMD FreeSync™ Premium yang menghapuskan ‘screen tearing’.

Acer CB292CU

Tanpa menjejaskan ketepatan warna, kedua-dua monitor mempunyai sehingga 93 peratus gamut warna DCI-P3 dan VESA Display HDR 400 untuk memberikan rangkaian warna lebih luas. Ia membolehkan pengguna menikmati visual yang jelas dengan butiran penuh dalam keadaan terang mahupun gelap.

Dilengkapi stand yang direka bentuk secara ergonomik, monitor Acer Nitro EI322QURP dan XZ306CX dijual pada harga runcit RM1,299 dengan jaminan di lokasi selama 2 tahun.

Acer CB292CU pula ialah monitor mampu milik yang direka untuk memenuhi keperluan hiburan dan produktiviti harian pengguna. Monitor bersaiz 29 inci itu mempunyai panel IPS sRGB 99 peratus dan dijual pada harga RM899 sahaja.

Monitor Acer CB292CU turut dilengkapi stand ergonomik dan jaminan di tapak selama 2 tahun.

Sinar Raya Bersama Acer

Sempena Ramadan dan Syawal yang bakal menjelang, Acer Malaysia memperkenalkan tawaran “Sinar Raya bersama Acer” yang memberikan rebat sehingga 10% untuk pembelian produk terpilih.

Sepanjang April 2022, pelanggan yang membeli peranti terpilih di Kedai Acer yang telah dikenal pasti & Acer E-Store layak untuk menebus kredit e-dompet Touch ‘n Go bernilai sehingga 10 peratus daripada harga runcit. Tawaran istimewa ini hanya untuk produk tanpa promosi berterusan yang lain.

Peranti yang ditawarkan dalam “Sinar Raya bersama Acer” termasuklah komputer riba, desktop, desktop ‘all-in-one’, monitor dan penyaman udara.

Pelanggan boleh menebus kredit e-dompet Touch ‘n Go melalui www.a-redemption.com/sinarraya.

Salah satu tawaran rebat tertinggi dan berbaloi ialah untuk desktop ‘all-in-one’ Acer Aspire C24. Dijual pada harga RM2,499, pelanggan layak menebus kredit e-dompet Touch ‘n Go bernilai RM250.

Maklumat lanjut, sila layari Facebook Acer Malaysia @MyAcer atau hubungi Infoline Produk Acer di talian 1800-88-1288 (9 pagi – 6 petang, Isnin hingga Jumaat) atau email [email protected]

GALERI

Google ads
Back to top button