Buletin

LAGI PUSAT 3S HONDA DIBUKA, KALI IN DI CHERAS, KUALA LUMPUR

Honda Malaysia Sdn. Bhd. (Honda Malaysia) telah membuka Honda 3S Center terbaru, yang menawarkan Jualan, Perkhidmatan dan alat ganti untuk menyokong peningkatan pelanggan Honda.

Terletak di daerah Cheras, Kuala Lumpur, MJN Motors Sdn. Bhd. (MJN Motors), merupakan pusat Honda 3S Centre terbaru yang akan meningkatkan kemudahan dan akses kepada pelanggan di bandar dan kawasan sekitarnya, khususnya Cheras, Kajang dan Seri Kembangan.

MJN Motors telah melabur sejumlah RM6 juta menerusi bangunan seluas 11,000 kaki persegi yang menawarkan kemudahan dan kelengkapan terkini mematuhi piawaian Honda.

Pusat 3S Honda baru ini mempunyai 12 ruang, terdiri daripada 7 Ruang Perkhidmatan, 3 Bahagian Pembaikan Am dan 2 Perkhidmatan Tayar yang boleh menampung sehingga 30 kereta setiap hari.

Untuk kemudahan pelanggan, mereka menawarkan pelbagai kemudahan termasuk Lounge Pelanggan, Lounge Eksekutif, Kids Corner, Café Counter dan Surau. Perkhidmatan tambahan seperti Pembaharuan Cukai Jalan, Perlindungan Insurans dan kereta pinjaman disediakan di MJN Motors Honda 3S Centre.

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Honda Malaysia, Encik Toichi Ishiyama berkata, “Memandangkan kami terus menekankan kepuasan pelanggan, peranan yang dimainkan oleh peniaga kami sangat penting. Honda Malaysia yakin bahawa segala usaha boleh dicapai dengan sokongan kuat para peniaga seperti MJN Motors. Pembukaan MJN Motors Honda 3S Center akan memberi kemudahan lebih besar kepada asas pelanggan kami yang semakin meningkat, ke arah mencapai kepuasan pelanggan yang lebih baik. ”

 

Google ads
Back to top button