Buletin

REBAT TUNAI SEHINGGA RM6,000 UNTUK FORD RANGER RAPTOR DAN WILDTRAK. BAIK CEPAT, UNIT TERHAD

Sime Darby Auto ConneXion (SDAC) kini menawarkan rebat tunai sehingga RM6,000 ke atas model Ranger Raptor dan WildTrak buatan tahun 2020, sehingga stok masih ada.

Bagi pelanggan yang mahukan sebuah trak pikap selesa, Ranger WildTrak dilengkapi pelbagai ciri keselamatan pintar seperti Autonomous Emergency Braking dengan pengesan kenderaan dan pejalan kaki, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning serta Semi-Automatic Parallel Parking.

Ranger Raptor pula mengetengahkan DNA tersendiri Ford untuk menjadikannya sebuah trak pikap berprestasi tinggi pertama yang didatangkan terus dari kilang di Malaysia.

Prestasinya dipertingkatkan menerusi penggunaan suspensi Fox Racing Shox. Bukan itu sahaja, jentera berkenaan didatangkan dengan ciri Terrain Management System (TMS) untuk membolehkan anda meneroka apa jua permukaan jalan.

TMS turut menawarkan mode Baja yang diinspirasikan daripada perlumbaan Baja Desert Rally untuk prestasi di laluan off-road yang tiada tandingan.

Maklumat lanjut, sila layari laman web www.sdacford.com.my/whats-new/promotions/cny-sales atau Whatsapp ke talian 019-204 1200. Cepat, stok adalah terhad.

Google ads
Back to top button