Motosikal

TAWARAN MENARIK MENUNGGU ANDA DI AUTO BAVARIA HUJUNG MINGGU INI!

Jika anda seorang peminat motosikal, marilah menerokai BMW Motorrad model baharu iaitu BMW F 900 R dan F 900 XR, motosikal bersaiz sederhana terbaru daripada BMW Motorrad!

Terdapat pelbagai model dari kategori “Adventure”, “Sport”, “Tour”, “Roadster” dan “Heritage”. Selain itu, nikmati rebat yang menarik seperti kad hadiah Dyson bernilai RM1,000*, pakej pembiayaan dan pelbagai tawaran istimewa lain.

Untuk lebih penjimatan, Auto Bavaria juga ada menawarkan pakej istimewa untuk motosikal BMW terpakai yang telah diperiksa dengan teliti dan dijamin berkualiti tinggi.

Memiliki sebuah motosikal premium, pasti kita mahukan khidmat pelanggan dan pusat servis yang terbaik. Itu jugalah yang akan anda alami di pusat servis BMW Motorrad Auto Bavaria.

Bawa bersama keluarga anda dan kunjungi cawangan Auto Bavaria Ara Damansara ataupun Auto Bavaria Penang dari 6 hingga 8 Mac 2020 untuk menikmati segala tawaran dan aktiviti yang disediakan. Masa operasi adalah dari 9.00pagi sehingga 6.00 petang.

Maklumat lebih lanjut tentang “Auto Bavaria March Specials”, sila layari FB rasmi BMW Motorrad Auto Bavaria ataupun daftarkan minat anda di SINI.

Google ads
Back to top button