Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: NISSAN PULSAR GTiR, TORA DATANG LAGI!!!!

Anda ada duit lebih? nak kembali ke kenangan zaman 90-an waktu remaja jadi impian tapi tak mampu masa tu nak beli? payslip cun nak buat loan Bank Rakyat?

Jika anda ada salah satu kriteria di atas, silakan membaca artikel yang meriangkan ini. Sebuah lagenda 1990-an Nissan Pulsar GTiR ada sebuah nak dijual oleh Go Daddy MOtorsport, sebuah kedai perabot terkenal di Jalan Klang Lama.

OK. Tipu.

Go Daddy adalah salah satu pengimport kereta klasik yang aktif membawa masuk kereta-kereta rare dari Jepun dan Australia. Tak banyak peniaga yang berani begini sebab pasarannya agak niche.

Kalau anda berminat sebuah kereta manual “pure” JDM dengan aroma kabin vinyl gaya 90-an, ini adalah calon yang sesuai. Ia adalah kereta belum daftar. Cari plate GT 112 dan rapatkan jadilah GTiR. OK. yang ni untuk facny boleh lah, kalau kena tahan tanggung sendiri.

……………………………………………………………………………

Ini iklan Nissan Pulsar #BBB (Bukan Biaser Biaser)

RM63,000 on the road

Nak bayar sekali boleh, nak bayar 3 kali pun boleh. Bayar pagi, tengahari & malam. Esok boleh ambil kereta 😁😉

Nak datang tengok, nak selfie, nak duduk pegang steering sambil buat bunyi pakai mulut meh datang showroom. Kemon, kita bukan niaga bawah pokok ceri 😁

Go Daddy Motorsport Autotrade Sdn Bhd
Lot 1 PT576 Bandar Sunway
Off Jalan Klang Lama
46000 Petaling Jaya
Selangor

0173131893 – Zai
0162331484 – DK
0123692213 – Khalid
0133608979 – Aidil

#GoDaddyMotorsport

………………………………………………………………..

Jangan lupa kata kunci “mekanika” masa buat pembelian nanti Insya Allah boleh dapat diskaun.

BACA: IKLANPILIHAN: BMW E30 COUPE!

BACA: IKLAN PILIHAN: AZDA 3 MPS FULLY LOADED 300HP! !

BACA: IKLANPILIHAN. NISSAN PULSAR GTiR BABY GODZILLA!

BACA: IKLANPILIHAN. MERCEDES PIKAP X250D

BACA: IKLANPILIHAN: PROToN SATRIA GTi ORI!

BACA: IKLANPILIHAN: SATRIA NEO 1.5 TURBO!

BACA: IKLAN PILIHAN: TOYOTA SPRINTER BZ-R ORIGINAL!

BACA: NISSAN GTR 800HP!

BACA: IKLANPILIHAN: KE70 FULLY LOADED!

BACA: IKLAN PILIHAN: PAJERO KONTOT YG JARANG DITEMUI

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button