,
Iklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: MITSUBISHI LANCER EVO III. MEMANG PADU!!!

Semenjak dua menjak ni banyak kali juga melintas dalam newsfeed kereta-kereta rare orag nak jual. Ada Evo, ada RX-7, ada Supra ada Skyline.

Dia datang serentak pulak tu.

Ni ada sebiji lagi nak jual. spesis rare juga cuma tak pasti samada original Evo III atau base Lancer.

Apapun, harga dia agak menarik kalau ikut pada jumlah kereta ni yang ada kat Malaysia.

Kalau kau beli Lancer nak convert penuh jadi complete Evo III pun tidak murah sekarang. Halfcut Evo III memang dah makin payah nak jumpa.

Kalau berminat, boleh hubungi owner dia sendiri ada nombor telefon di bawah.

Hari Jumaat biasanya membawa berkat….

………………………………………….

(Want to sell)
Original CE9A Evo III 4G63 🇲🇾
Price 70K ~
nterested? Nego? Detail?
Call direct owner +60163718855 Zul

Photographer : Adam Photography 👍👍👍

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button